Βαθμολογία

Στην Αχαϊκή ο Πλαστουργός

Η μηχανή στην Αχαϊκή έχει πάρει μπρος με τους υπεύθυνους να κινούνται γρήγορα για τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού ρόστερ εν όψει της νέας χρονιάς. Η τελευταία προσθήκη στην οικογένεια των «κιτρινόμαυρων» είναι ο Διονύσης Πλαστουργός. Ο 22χρονος Πυργιώτης μεσοεπιθετικός, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Ερμιονίδα και στο παρελθόν είχε περάσει από Πανηλειακό, Δόξα Νέας Μανωλάδας και ΑΕΚ, έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες και μπήκε στη «φαρέτρα» του Μίλτου Γκόφα.

Παράλληλα τη συνεργασία του με την ομάδα ανανέωσε ο Γιώργος Πετρόπουλος, ενώ αντιθέτως μετά τους Αντρέα Μαντά και Παναγιώτη Μενδρινό παρελθόν αποτελεί και ο Κώστας Βαβάτσικος.

Από εκεί και πέρα συνεχίζονται οι επαφές με ποδοσφαιριστές που θεωρείται ότι θα μπορούσαν να προσφέρουν με τον Θύμιο Αργυρόπουλο της Δόξας Νέας Μανωλάδας να παραμένει στη λίστα. Να σημειωθεί ότι οι «κιτρινόμαυροι» κινούνται για την απόκτηση ενός χαφ και ενός παίκτη που θα καλύπτει την αριστερή πλευρά. Τέλος, τη Δευτέρα (25/7) η ομάδα θα κάνει την πρώτη της συνάντηση για τη νέα χρονιά στις 17:00 και στις 18:30 θα γίνει η πρώτη προπόνηση.