Βαθμολογία

Τη Δευτέρα η προθεσμία συμμετοχής στο πρωτάθλημα β΄ κατηγορίας

Με ανακοίνωσή της η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας, ανακοινώνει πως τη Δευτέρα 25 Ιουλίου λήγει η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής των σαράντα (40) ομάδων που θα συμμετάσχουν τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2016 – 2017 στο πρωτάθλημα της β΄ κατηγορίας.
 

Δείτε αναλυτικά:

Λήγει αύριο Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016, η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής των σαράντα (40) ομάδων που θα συμμετάσχουν τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2016 – 2017, στο πρωτάθλημα της β΄ κατηγορίας που διοργανώνει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας.


Οι εκπρόσωποι των σωματείων που δεν έχουν δηλώσει ακόμη συμμετοχή, θα πρέπει να προσέλθουν στη Γραμματεία της Ένωσης, αύριο Δευτέρα μέχρι την 14.00΄ μετά το μεσημέρι, ή και το απόγευμα κατά τις ώρες 18.30΄ έως 21.00΄, προκειμένου να υποβάλουν την απαραίτητη δήλωση.


Υπενθυμίζεται ότι, ύστερα από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣΛ, οι φετινές δηλώσεις, όλων των σωματείων, όλων των πρωταθλημάτων (εκτός αυτών των Υποδομών), υποβάλλονται χωρίς την καταβολή χρηματικού παραβόλου και χωρίς χρηματική συμμετοχή των ομάδων στο Ταμείο Αρωγής αναξιοπαθούντων ποδοσφαιριστών.