Βαθμολογία

Ο Νεντίδης αναλαμβάνει τον Αστέρα!

Νέος τεχνικός στον Αγροτικό Αστέρα ο Νίκος Νεντίδης, που συζητούσε προ καιρού για τη θέση του βοηθού του Γεωργιάδη! Επιστρέφει Εύοσμο ο Δεινόπαπας! Με μια… μίνι-έκπληξη «έκλεισε» το θέμα προπονητή στον Εύοσμο (όλοι περίμεναν Καραδήμο), αφού ο μεγαλομέτοχος, Ηλίας Θεοδωρίδης, συμφώνησε με τον Νίκο Νεντίδη, ο οποίος «έπαιζε» δυνατά για… βοηθός του Κώστα Γεωργιάδη, πριν αποχωρήσει ο τελευταίος. Ο έμπειρος τεχνικός από τα Κουφάλια, δούλεψε σε Ξάνθη, ως βοηθός σε Ηρακλή και Κέρκυρα, ενώ είχε πόστο στις ακαδημίες του Ολυμπιακού (είναι παλαίμαχος των Πειραιωτών, του Απόλλωνα Καλαμαριάς, αλλά και των «σταχυοφόρων»)!

Επιστρέφει ο Δεινόπαπας

Σε συμφωνία για τη 12η μεταγραφή ήρθε η ομάδα του Ευόσμου και απέμεινε το τυπικό και οι ανακοινώσεις. Ο λόγος για τον παλιό γνώριμο, Θανάση Δεινόπαπα, ο οποίος απασχολούσε εδώ και μέρες και γυρνά στους «σταχυοφόρους», για να καλύψει τα κενά στα «φτερά» της επίθεσης.

Ο 28χρονος Θεσσαλονικιός εξτρέμ πέρυσι αγωνίστηκε στα Χανιά, όπου ήταν βασικός και πέτυχε 4 γκολ. Ο Δεινόπαπας έπαιξε στον Αγροτικό από το 2008 ως το 2010 (51 συμμετοχές και 4 γκολ), πριν κάνει το άλμα για την Κέρκυρα της Σούπερ Λίγκ, με συμπαίκτη τον τεχνικό διευθυντή, Στολτίδη και βοηθό προπονητή τον νέο του κόουτς, Νίκο Νεντίδη. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε ακόμα σε Αναγέννηση Επανομής, Λάρισα, Ολυμπιακό Βόλου και Πανελευσινιακό, έχοντας πολλές παραστάσεις στην κατηγορία.

Πηγή: Arena Press