Βαθμολογία

«Ζεστοί» οι επιχειρηματίες στην Πάτρα

Ποια είναι τα δεδομένα πάνω στα οποία συζήτησαν το βράδυ της Πέμπτης για την ανάληψη της τύχης της Παναχαϊκής. Πληροφορίες και για πρόταση από άλλο εφοπλιστή.

Το σχήμα Πατρινών επιχειρηματιών είναι αρκετά «ζεστό» για να βγει μπροστά και να αναλάβει την Παναχαϊκή και για αυτό το λόγο το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα σε ορισμένους από αυτούς και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα καταθέσουν συγκεκριμένη πρόταση στην ΠΓΕ για την ομάδα ποδοσφαίρου.

Στη συνάντηση της Πέμπτης έδωσαν το «παρών» μόνο 8 επιχειρηματίες και αυτό γιατί οι υπόλοιποι είχαν επαγγελματικές υποχρεώσεις, κάτι που είναι λογικό, καθώς μιλάμε για 15 επιχειρηματίες που έχουν διαφορετικά ωράρια εργασίας. Ωστόσο επειδή ο χρόνος πιέζει μετά την πρόσκληση της ΠΓΕ, έγινε η πρώτη συνάντηση στην οποία συζητήθηκαν τα δεδομένα για την «κοκκινόμαυρη» ομάδα και πάρθηκαν οι πρώτες αποφάσεις υπό την αυστηρή προϋπόθεση ότι η Παναχαϊκή θα αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική.

Ποιες είναι αυτές;

Πρώτα από όλα συζητήθηκε ότι τα χρήματα που χρειάζεται για να φτιαχτεί μια ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό είναι 450.000 με 500.000 ευρώ και από την στιγμή που στο σχήμα Πατρινών επιχειρηματιών αναμένεται να αναλάβουν περίπου 15-20 επιχειρηματίες, ο καθένας θα πρέπει να βάλει περίπου 25.000 ευρώ για να συμπληρωθεί το απαιτούμενο ποσό.

Επίσης κατά την διάρκεια της συνάντησης έδωσε το «παρών» ο δικηγόρος και γενικός γραμματέας της Π.Γ.Ε. Δημήτρης Τσαούσογλου, ο οποίος συζήτησε ακριβώς τον τρόπο με τον οποίο η συγκεκριμένη ομάδα θα δώσει το ποσό που θέλει να επενδύσει στην ομάδα ποδοσφαίρου και με ποιους ακριβώς όρους θα σφραγιστεί η συνεργασία των δυο πλευρών. Παράλληλα στη συνάντηση παραβρέθηκε ο οικονομικός σύμβουλος Τάκης Τσιβγινίδης, ο οποίος ως πρώην πρόεδρος του Ατρόμητου Αχαΐας (είχε αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική πριν 3 χρόνια) έδωσε τις συμβουλές του σχετικά με το πώς ακριβώς θα κατατεθεί η πρόταση του σχήματος των Πατρινών επιχειρηματιών ώστε να συμβαδίζει και με τα δεδομένα της ερασιτεχνικής κατηγορίας που είναι η Γ’ Εθνική.

Αν και ακόμα απομένουν τεχνικές λεπτομέρειες για να διευθετηθούν, οι πληροφορίες λένε πως μέσα στο Σαββατοκύριακο θα υπάρχει νέα συνάντηση όπου θα ολοκληρωθούν οι επαφές των επιχειρηματιών και είτε αύριο το βράδυ, είτε την Δευτέρα θα κατατεθεί επίσημη πρόταση στο Δ.Σ. της ΠΓΕ για την ομάδα ποδοσφαίρου.