Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Καλογέρη ο Απόλλων Καλαμαριάς

Ο λόγος για τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ο οποίος προσπαθεί να πάρει στον Απόλλωνα Καλαμαριάς αρκετούς πρώην παίκτες του Άρη με κάποιους εκ των οποίων είχε συνεργαστεί κιόλας.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο Αλέξανδρος Καλογένης, η μεταγραφή του οποίου ανακοινώθηκε: «Ο Απόλλωνας υποδέχεται έναν ακόμα καταξιωμένο ποδοσφαιριστή,τον Αλέξανδρο Καλογέρη. Ο Αλέξανδρος Καλογέρης συμφώνησε να ενισχύσει την προσπάθειά μας για την δημιουργία μιας ποιοτικής και ανταγωνιστικής ομάδας».

Το ίδιο έγινε και με τους Δημήτρη Σαμαρά και Γιώργο Ιωαννίδη. Ο πρώτος αγωνιζόταν στους «κίτρινους», ενώ ο δεύτερος τη σεζόν που μας πέρασε ήταν στον Αχιλλέα Τριανδρίας και έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία στα 18 του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Στα πλαίσια των επιλογών μας για το κτίσιμο μιας ισχυρής και ανταγωνιστικής ομάδας χρειαζόμαστε ποδοσφαιριστές με εξαιρετική αγωνιστική ικανότητα και ακέραιο ήθος.Με ικανοποίηση υποδεχόμαστε τους Δημήτρη Σαμαρά και Γιώργο Ιωαννίδη στην οικογένεια του Απόλλωνα».

Τέλος, οι Πόντιοι προχωρούν και σε άλλες μεταγραφές με τον Νίκο Γεωργιάδη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Άρη, να είναι μία ανάσα. Επιπλέον, η Καλαμαριά είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Λεωνίδα Κυβελίδη, ενώ έχει γίνει κρούση και στον Κλάρενς Μπιτάνγκ, ο οποίος δεν έμεινε στον Αγροτικό Αστέρα. Όσο για τον Γιάννη Αγτζίδη, αποχωρεί οριστικά από την ομάδα.