Βαθμολογία

Στην Ντόρτμουντ ο Σούρλε

Αφού έδωσε πρώτα τους Ματς Χούμελς, Ιλκάι Γκιουντογάν και Χένρι Μχιταριάν ήρθε η στιγμή να κάνει τη μεταγραφική αντεπίθεσή της η Ντόρτμουντ.

Αφού πρώτα έκανε ξανά δικό της τον Μάριο Γκέτσε, ο οποίος επέστρεψε στη Βεστφαλία μετά από τρία χρόνια υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, η δευτεραθλήτρια Γερμανίας απέκτησε και τον Αντρέ Σούρλε από τη Βόλφσμπουργκ έναντι 32.000.000 ευρώ.

Ο 25χρονος διεθνής υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ντόρτμουντ και σε αυτή θα έχει και πάλι προπονητή τον Τόμας Τούχελ, με τον οποίο ήταν μαζί στη Μάιντς.

«Η Ντόρτμουντ είναι ένας από τους κορυφαίους συλλόγους στην Ευρώπη με ένα δυνατό και εξαιρετικά συναρπαστικό ρόστερ. Ξέρω από προσωπική εμπειρία πόσο μεγάλη δύναμη μπορεί να πάρει η BVB από τους οπαδούς της και ανυπομονώ να το απολαύσω αυτό, πλέον όχι ως αντίπαλος αλλά ως ένα μέλος της ομάδας.

Θέλω να πετύχω με την Ντόρτμουντ τα επόμενα χρόνια και ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις και να πείσω τους ανθρώπους της ομάδας ότι επέλεξαν σωστά που με υπέγραψαν», δήλωσε ο άλλοτε παίκτης της Τσέλσι.