Βαθμολογία

Διπλό μπαμ η Δόξα Δράμας

Αποφασισμένη να πρωταγωνιστήσει τη νέα σεζόν είναι η Δόξα Δράμας, η οποία γνωρίζει ότι χωρίς τον Άρη στον όμιλό της είναι η μεγάλη ευκαιρία για εκείνη να εξασφαλίσει την επιστροφή της στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Έτσι οι Δραμινοί έκαναν τη δική τους υπέρβαση και ολοκλήρωσαν δύο πολύ σημαντικές μεταγραφές για τη Γ' Εθνική. Ο Ένας είναι ο Δημήτρης Σουάνης, ο οποίος τη σεζόν που μας πέρασε έπαιξε στην Κέρκυρα και έχει παραστάσεις και από τη Σούπερ Λίγκα, ενώ ο άλλος είναι ο Θανάσης Πινδώνης, ο οποίος αγωνιζόταν στην Παναχαϊκή. Άξιο αναφοράς πως και οι δύο αποκτήθηκαν από ομάδες Β' Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Σουάνη: «Ο ΓΣ Δόξα Δράμας, ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σουάνη. Ο 31χρονος άσσος των "μαυραετών" γεννήθηκε στις 17 Νοεμβρίου 1985.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Κ-20 του Πανιωνίου, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στη μεγάλη ομάδα των "κυανέρυθρων". Διαθέτει πλούσιο εμπειρία αγωνιζόμενος σε αρκετούς συλλόγους της Superleague.

Έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν, στον Ολυμπιακό Βόλου, στην Κεφαλονιά Ιθάκης, στον Πανθρακικό, στον ΑΟ Ξάνθης, στον Απόλλων Λεμεσού, στον ΑΟΚ Κέρκυρας, στην ΑΕ Λάρισας, στον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν και πάλι ο ΑΟΚ Κέρκυρας.

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Σουάνη στην οικογένεια της Δόξας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία». Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Πινδώνη: «Ο ΓΣ Δόξα Δράμας, ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αθανασίου Πινδώνη.

Ο 30χρονος άσσος των "μαυραετών" γεννήθηκε στις 24 Μαρτίου 1986. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Κ-20 του ΑΟ Καβάλας, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στη μεγάλη ομάδα των "Αργοναυτών".

Έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν, στη Δόξα Δράμας, στον ΓΣ Καλλιθέας, στην Αναγέννηση Δερύνειας, στον Ολυμπιακό Βόλου, στην ΑΕ Λάρισας, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Παναχαϊκή. Καλωσορίζουμε τον Αθανάσιο Πινδώνη στην οικογένεια της Δόξας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».