Βαθμολογία

Χίσι τριετίας στον ΟΦΗ

Στο ρόστερ του ΟΦΗ παραμένει ο Κέβι Χίσι. Ο 21χρονος μέσος, που πήρε μέρος στις δοκιμές, κατάφερε να πείσει τον Νίκο Νιόπλια για τις ικανότητές του και ο Έλληνας προπονητής έδωσε το «οκ» για την επιστροφή του στους «ασπρόμαυρους». Έτσι, ο αλβανικής καταγωγής παίκτης με ελληνική υπηκοότητα επέκτεινε τη συνεργασία του με τους Κρητικούς για τρία χρόνια. Το κείμενο στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ήταν το εξής:

«Mια ακόμη κίνηση επένδυσης για το παρόν και το μέλλον απο τον ΟΦΗ, ο οποίος εντάσει στο δυναμικό του, τον 21χρονο μέσο Κέβι Χίσι. Ο Αλβανικής καταγωγής ποδοσφαιριστής, με ελληνική υπηκοότητα, κέρδισε το «στοίχημα» απο τις δοκιμές που κάνει αυτήν την εποχή ο Νίκος Νιόπλιας και την Παρασκευή (22/7) υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο για τρία χρόνια με τον ΟΦΗ.

Oπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΦΗ «ο Χίσι, ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 4.5 ετών και έκτοτε μένει μόνιμα στη χώρα μας. Αγωνίστηκε για δυο χρόνια στην Κ-20 του ΟΦΗ, ενώ πέρσι έπαιξε ως δανεικός στον ΠΑΟΚρουσώνα στην Γ' Εθνική και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Φέτος τον Κέβι, ζήτησαν αρκετές ομάδες της Γ' Εθνικής ως δανεικό, αλλά τελικά η απόφαση του ΟΦΗ είναι ο παίκτης να μείνει στην ομάδα μας και να είναι μέλος του ρόστερ της στην Football league».

«Επιστρέφω πιο δυνατός»

Ο Κέβι Χίσι μετά την υπογραφή του συμβολαίου του στον ΟΦΗ δήλωσε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ανέφερε ότι «είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον ΟΦΗ. Ολοι μαζί θα προσπαθήσουμε να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Πέρσι έκανα μια γεμάτη χρονιά στον ΠΑΟΚρουσώνα και αυτό μου έκανε καλό. Επιστρέφω πιο δυνατός στον ΟΦΗ με στόχο να μείνω στην ομάδα. Ο στόχος μου είναι να καθιερωθώ στον ΟΦΗ και να βοηθήσω τα μέγιστα ώστε να πετύχει τους στους του».

Ποιός είναι

Ο Κέβι Χίσι γεννήθηκε στις 18/6/1995. Ο Κέβι Χίσι ξεκίνησε το ποδόσφαρο στην Κω, όπου μετακόμισε η οικογένεια του απο το Τεπελένι. Επαιξε σε μικρή ηλικία ποδόσφαιρο σε ομάδες του νησιού (Ασκλιπειός, Ομιλος Αθλοπαιδιών Κω, Α.Ο. Δικαίου, πριν μετακομίσει στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ, όπου αγωνίστηκε για δυο χρόνια στην Κ-20 του ΟΦΗ. Πέρσι δόθηκε δανεικός για ένα χρόνο στον ΠΑΟΚρουσώνα (Γ' Εθνική) και ήταν απο τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας του, κάνοντας ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα.

Στην φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο Κέβι Χίσι στα γραφεία του ΟΦΗ, λίγο μετά την υπογραφή του επαγγελματικού του συμβολαίου με την κρητική ομάδα».