Βαθμολογία

Στον πάγκο της Ερμιονίδας ο Χριστόπουλος

Στο πρόσωπο του Τάκη Χριστόπουλου βρήκαν οι άνθρωποι της Ερμιονίδας τον ιδανικό για την τεχνική ηγεσία. Ο 56χρονος προπονητής, που εργαζόταν μέχρι πρότινος στο Ζευγολατιό το οποίο και οδήγησε μέσω των αγώνων μπαράζ στη Γ’ Εθνική, ανακοινώθηκε από την ομάδα και ήδη έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό εν όψει της νέας χρονιάς. Η ανακοίνωση του συλλόγου ανέφερε:

«Η Α.Ε. Ερμιονίδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Τάκη Χριστόπουλο. Ο Τάκης Χριστόπουλου είναι 56 ετών ( 29/12/1959) και ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε υψηλό επίπεδο, ενώ ως προπονητής διαθέτοντας το ΟΥΕΦΑ Α' έχει εργαστεί στις Ακαδημίες του Ατρομήτου και του Πανιωνίου, ως πρώτος προπονητής στον Ατρόμητο, στον Αχιλλέα, στον Σαρωνικό Αίγινας, στην Αθηναϊδα, στον Φωστήρα Ηλιούπολης, στον Θεμιστοκλή στον Αττικό στο Βύζαντα Μεγάρων και στο Ζευγολατιό το οποίο ανέλαβε στα μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική με το οποίο πανηγύρισε την άνοδο.

Καλωσορίζουμε τον Τάκη Χριστόπουλο στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο έργο του». Παράλληλα, τις υπηρεσίες του στην Ερμιονίδα θα συνεχίσει να προσφέρει για μία ακόμα χρονιά ο αρχηγός Θανάσης Στάικος. Αναλυτικά:

«Η Ένωση Ερμιονίδας, ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του αρχηγού της ομάδας μας, Θανάση Σταϊκου για έναν χρόνο. Η παραμονή του αρχηγού της ομάδας μας, είναι μια σημαντική επιτυχία για την Ένωση Ερμιονίδας, αφού στο πρόσωπο του Θανάση Στάϊκου, ενός παίχτη με αδιαμφισβήτητη κλάση και εμπειρία, «καθρεφτίζονται» οι ελπίδες διοίκησης, τεχνικού επιτελείου ,ποδοσφαιριστών και των φιλάθλων μας, για την καλύτερη δυνατή πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας. Είμαστε βέβαιοι, ότι ο έμπειρος χαφ, θα συνεχίσει να δεσπόζει με την ηγετική του φυσιογνωμία, εντός του αγωνιστικού χώρου και τη νέα αγωνιστική χρονιά, όπως άλλωστε έκανε από την πρώτη στιγμή που αγωνίστηκε με τα «χρώματα» της Ένωσης Ερμιονίδας. Τέλος, με τις πλούσιες ποδοσφαιρικές παραστάσεις του, θα βοηθήσει τους νέους παίχτες της ομάδας μας, που έχουν να επωφεληθούν πολλά, από έναν παίχτη, πραγματικό διαμάντι τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Όλη η οικογένεια της Ένωση Ερμιονίδας του εύχεται κάθε επιτυχία».