Βαθμολογία

Μεγάλο «μπαμ» με Παλάσκα ο Αχιλλέας Φαρσάλων!

Τη μεταγραφή του καλοκαιριού έκανε ο Αχιλλέας Φαρσάλων, αφού ανακοίνωσε την απόκτηση του επιθετικού Θανάση Παλάσκα! Μιλάμε για τον παίκτη που είναι πραγματικό «πολυβόλο» στην γραμμή κρούσης. Ο Αχιλλέας και με αυτή τη μεταγραφή φαντάζει το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στη Γ’ Εθνική με το… καλημέρα! Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων ανακοινώνει την απόκτηση του 30 χρόνου επιθετικού Θανάση Παλάσκα. Ο Παλάσκας είναι εδώ και δυο συναπτές σεζόν πρώτος σκόρερ και νταμπλούχος στην Α Ε.Π.Σ.Λ Κατηγορία. Η Διοίκηση καλωσορίζει τον Θανάση στην οικογένεια του Αχιλλέα και του εύχεται υγεία και καλή ποδοσφαιρική σεζόν

Ο Παλάσκας ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού ενώ μετέπειτα αγωνίστηκε στον Π.Ο. Ελασσόνας, την Skoda Ξάνθης, την Νίκη Βόλου, το Αιγάλεω, τον Πανιώνιο, τον Ηλυσιακό, τον Εθνικό Αστέρα,τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, τον Τηλυκράτη Λευκάδας, την V.F.L Nagold, τον Αμπελωνιακό και τον Απόλλων Λάρισας. Επίσης έχει και συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Ελλάδος Παίδων και Νέων."