Βαθμολογία

Διάσταση απόψεων στον Άρη

Δεν φαίνεται πως μπορεί να λειτουργήσει η συνύπαρξη του Νίκου Αναστόπουλου με τον Λοράν Ντεσό, αφού οι απόψεις τους δεν ταυτίζονται με τον Γάλλο ήδη να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για διάφορους χειρισμούς.

Προτάσεις του ίδιου ήταν οι Φομπέρ και Μαζινγκά, αλλά καμία εκ των δύο δεν προχώρησε. Με τον πρώτο δεν βρέθηκε η χρυσή τομή, ενώ για τον δεύτερο ο «Αναστό» ήθελε να τον δει και στο γήπεδο πριν υπογράψει ο Γάλλος.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ο Λαντισλά Ντουνιαμά. Ο 30χρονος Γκανέζος φορ προτάθηκε από τον Ντεσό στον Άρη, αλλά η περίπτωσή του δεν προχωρά, αφού ο τεχνικός των Θεσσαλονικιών είναι αρνητικός.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσουν κάπως τα πράγματα με τον Θοδωρή Καρυπίδη να προγραμματίζει ραντεβού με τον Ντεσό, ο οποίος διαρρέει την ενόχλησή του για το γεγονός πως προκρίνονται περιπτώσεις που προτείνονται από άλλους, όπως του Αντρέου.

Τέλος, προς ναυάγιο φαίνεται πως οδηγείται η μεταγραφή του Γιώργου Μπαντή, αφού υπάρχει εμπλοκή λόγω του τρόπου καταβολής των χρημάτων του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης ζητά και κάποιες εγγυήσεις που δεν τις έχει πάρει.