Βαθμολογία

Ανακοίνωσε τέσσερις ο Αγροτικός Αστέρας

Τη Δευτέρα (25/7) θα κάνει την πρώτη του προπόνηση ο Αγροτικός Αστέρας και γι' αυτό γίνεται σημαντική προσπάθεια έως τότε να χτιστεί ως έναν βαθμό το ρόστερ της επόμενης χρονιάς. Έτσι την Πέμπτη (21/7) οι Θεσσαλονικείς, οι οποίοι έως τώρα είχαν ολοκληρώσει πέντε μεταγραφές, ανακοίνωσαν την απόκτηση τεσσάρων ακόμη παικτών. Εξ αυτών όλοι πλην ίσως του Κυριακίδη θα αποτελέσουν εναλλακτικές λύσεις.

Παρεμπιπτόντως, παρατίθεται η ανακοίνωση για τον πρώην αμυντικό της Ζακύνθου, ο οποίος υπέγραψε το πρωί της Πέμπτης: «Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Κυριακίδη.

Ο 23χρονος αμυντικός την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Ζάκυνθο ενώ στο παρελθόν έπαιξε σε Αναγέννηση Γιαννιτσών και Αετό Σκύδρας. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αγροτικού Αστέρα».

Τελειωμένες θεωρούνταν εδώ και καιρό και οι προσθήκες των Ιάσονα Παπαδημητρίου και Στέφανου Γουναρίδη και αυτό επιβεβαιώθηκε τελικά από την ΠΑΕ μέσω ανακοίνωσης. Για τον πρώτο αναφέρεται το εξής: «Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ιάσονα Παπαδημητρίου. Ο γεννημένος στις 20/03/1994 επιθετικός Ιάσονας Παπαδημητρίου ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής της Ξάνθης ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Ζάκυνθο, Καλαμαριά και Αγιονέρι. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αγροτικού Αστέρα».

Για τον 26χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος θα είναι η εναλλακτική του Αστέριου Γιακουμή η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Στέφανου Γουναρίδη.

Ο γεννημένος στις 15 Ιουνίου 1990 τερματοφύλακας Στέφανος Γουναρίδης αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αγροτικού Αστέρα.Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Απόλλων Καλαμαριάς ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Καβάλα, Αγροτικό Αστέρα, ΟΦΗ, Άρη, Επισκοπή, Αγιονέρι. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αγροτικού Αστέρα».

Τέλος, στους «σταχυοφόρους» υπέγραψε και ο Δημήτρης Ουνγιαλίδης: «Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Ουνγιαλίδη. Γεννήθηκε στις 24/10/94 στην Κοζάνη και αγωνίζεται στο χώρο της άμυνας.Την σεζόν 2015-2016 έπαιζε στην Καλλονή ενώ στο παρελθόν ανήκε στο δυναμικό της Ζακύνθου και Κ20 της Βέροιας. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αγροτικού Αστέρα».