Βαθμολογία

Στήριξη ζητά η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή

Να χτιστεί από την αρχή προκειμένου να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες καλείται η Παναχαϊκή, η οποία τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στη Γ' Εθνική. Φυσικά κάθε προσπάθεια χρειάζεται και χρήματα και γι' αυτό η Ερασιτεχνική εξέδωσε σχετική ανακοίνωση. Σε αυτή ζητά τη στήριξη όλων... Από τους απλούς φιλάθλους ζητά να αγοράσουν διαρκείας και από τους επιχειρηματίες της Πάτρας να βοηθήσουν όσο μπορούν βάζοντας το χέρι στην τσέπη.

Αναλυτικά: «Η ποδοσφαιρική ομάδα της Παναχαϊκής, μετά από πολλές περιπέτειες, ξαναγύρισε σπίτι της. Η ομάδα σύμβολο για την Πάτρα και τους Πατρινούς και όχι μόνο, μετά και της επικύρωση της βαθμολογίας με ή χωρίς αστερίσκο, θα αγωνίζεται για την επόμενη χρονιά στη Γ’ Εθνική.

Μετά από πολλά χρόνια ταλαιπωρίας και αμφισβήτησης, η Παναχαϊκή της καρδιάς μας βρίσκεται σε πατρινά χέρια, βρίσκεται στα χέρια όλων μας και οφείλουμε να αποδείξουμε με πράξεις την αγάπη μας. Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι να γιγαντώσει το όραμα και όλοι μαζί να δούμε την ομάδα μας εκεί που πραγματικά ανήκει.

Η ομάδα πρέπει να ξαναγεννηθεί και σε αυτήν την προσπάθεια έχει την ανάγκη μας. Οι απλοί φίλαθλοι μπορούν να ενισχύσουν οικονομικά την ομάδα, με την αγορά των διαρκείας, οι επιχειρηματίες της πόλης και όχι μόνο μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά, με τις χορηγίες και τις διαφημίσεις τους. Τα ΜΜΕ τα θέλουμε δίπλα μας, για να στηρίξουν αυτή την επίπονη προσπάθεια.

Η ομάδα μπορεί να κατακτήσει το όνειρο μόνο με τη δική μας βοήθεια. Η ομάδα είναι στα χέρια μας και πρέπει να μείνει, γιατί μόνο τα δικά μας πατρινά χέρια μπορούν να την προστατέψουν και να τη δυναμώσουν. Από σήμερα σας περιμένουμε όλους στο μεγάλο ραντεβού για το ξαναζωντάνεμα της μεγάλης Παναχαϊκής. Όλοι πρέπει να είμαστε εκεί».