Βαθμολογία

Επέστρεψε στον Απόλλωνα Λάρισας ο Πέτρος Διβανές

Ο Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την μεταγραφή του Πέτρου Διβανέ. Ο 22χρονος Έλληνας χαφ, που επιστρέφει στην ομάδα, που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, είναι γεννημένος στις 23/01/1994, έχει ύψος 1.75 και αγωνίζεται σαν "κόφτης" με άνεση αμυντικού χαφ. 

Οι ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί στο παρελθόν είναι: Απόλλων Λάρισας, Ολυμπιακός Πειραιώς,Τύρναβος, Α.Ε.Φαρκαδόνας και Α.Ε.Καραϊσκάκη. Την τελευταία σεζόν "μέτρησε" 28 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας με Φαρκαδόνα-Καραϊσκάκη. 

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του, στον Απόλλωνα Λάρισας, ο 22χρονος ποδοσφαιριστής δήλωσε στο apollonlarissasfc.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σε έναν μεγάλο Σύλλογο και στην ομάδα από όπου ξεκίνησα το ποδόσφαιρο.

Ελπίζω τη νέα σεζόν να πετύχουμε τους στόχους μας και να συνεχιστεί η εξέλιξη σε αυτή την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει τα τελευταία δύο χρόνια, στον Απόλλωνα. Από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να συμβάλλω σε αυτό». Τον Πέτρο Διβανέ υποδέχθηκε στα γραφεία μας, ο υπεύθυνος διοικητικός της Ακαδημίας του Απόλλωνα, κ. Χρήστος Μπουχουρίδης