Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Λαζαρίδη ο Πανθηραϊκός

Σε ακόμη μια μεταγραφική κίνηση «προχώρησε» ο Πανθηραϊκός, ο οποίος ενέταξε στο δυναμικό του τον Γιώργο Λαζαρίδη.

Ο Ξανθιώτης επιθετικός, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στον Νέστο Χρυσούπολης και παλαιότερα σε Εθνικό Γαζώρου, Ξάνθη, Αγροτικό Αστέρα , Απόλλων Καλαμαριάς και Νίκη Βόλου, ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση της ομάδας των Κυκλάδων, στην οποία θα αγωνίζεται για τον εππομενο ένα χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Γιώργο Λαζαρίδη.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Skoda Ξάνθη, Νίκη Βόλου, Απόλλων Καλαμαριάς, Αγροτικό Αστέρα, ΠΑΕ Σέρρες και Νέστο Χρυσούπολης.

Καλωσορίζουμε το Γιώργο στην οικογένεια του Πανθηραϊκού και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.»

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής αυτής, οι νησιώτες βρίσκονται κοντά στην ολοκλήρωση μιας ακόμα η οποία θα προκαλέσει αίσθηση για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Ο λόγος για τον Αργεντινό Σέρχιο Πόνσε, ο οποίος έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την διοίκηση των νεοφώτιστων και απομένουν τα τυπικά για την απόκτηση του.

Η διεκπεραίωση αυτών αναμένεται να γίνει σήμερα, καθώς ο παίκτης φέρεται να ήρθε χτες στην χώρα μας με τον μάνατζερ του, και εντός της ημέρας θα βρίσκεται στην Σαντορίνη για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.