Βαθμολογία

Ψωνίζει από Βοσνία η ΑΣΑ

Τον επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά ψάχνουν στην Αναγέννηση Καρδίτσας και φαίνεται πως ο Βασίλης Μπούρμπος έχει βρει τον εκλεκτό και οι διαπραγματεύσεις μαζί του είναι σε προχωρημένο επίπεδο.

Από την ΠΑΕ διαψεύδεται πως αυτός είναι ο Μπουμπακάρ Ντιαμπάνγκ Ντιαλιμπά, αλλά αυτό που τονίζουν σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr είναι ότι έπαιζε στην πρώτη κατηγορία της Βοσνίας, είναι Σενεγαλέζος και έχει βοσνιακό διαβατήριο. Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι πρόκειται για τον Σεκούμπα Ντιατά, αν το όνομά του φυλάσσεται ως επτασφράγιστο μυστικό προς το παρόν.

Από εκεί και πέρα, στην Καρδίτσα αισιοδοξούν πως σύντομα θα είναι σε θέση να κλείσουν και έναν ξένο μέσο, προκειμένου να είναι παρόντες τόσο εκείνος όσο και ο Σενεγαλέζος φορ στην πρώτη των Θεσσαλών, η οποία θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Τέλος, συνεχίζεται η προσπάθεια για την απόκτηση κι ενός δεξιού μπακ-χαφ. Κάπου εκεί φαίνεται ότι η Αναγέννηση θα κατεβάσει ταχύτητα μεταγραφικά και θα περιμένει τις... ευκαιρίες που θα της παρουσιαστούν τον Αύγουστο.

a-sports.gr