Βαθμολογία

Στις 2 Σεπτεμβρίου η κλήρωση της Β’ Εθνικής

Προσδιορίστηκε το πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος 2016-17 στη Β’ Εθνική. Συγκεκριμένα, όπως προτάθηκε από τον πρόεδρο της διοργανώτριας Στέλιο Σφακιανάκη η διαδικασία θα γίνει στις 2 Σεπτεμβρίου, ενώ η πρεμιέρα των αγώνων προγραμματίζεται για τις 25 του ίδιου μήνα. Από εκεί και πέρα, στο Δ.Σ. της Πέμπτης (20/7) πέρα από τους εκλογή των αντιπροέδρων, μεταξύ άλλων, αποφασίσθηκε η σύσταση Εκτελεστικής Επιτροπής.

Αναλυτικά, η επίσημη ενημέρωση ως προς τα πεπραγμένα του Δ.Σ. της Ένωσης Β’ Εθνικής αναφέρει τα εξής: «Κατά την σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

1) Σε συνέχεια της από 15/07/2016 συνεδρίασης του έγιναν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του Α’ και Β’ Αντιπροέδρου. Εξελέγησαν οι κ.κ. Ρέλλας Αντώνης (ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ) ως Α’ Αντιπρόεδρος και Λυχναράς Άρης (ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ) ως Β' Αντιπρόεδρος.

2) Θα συσταθεί Εκτελεστική Επιτροπή, σύμφωνα με το Καταστατικό της Football League, προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερη ευελιξία την λήψη αποφάσεων.

3) Θα γίνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην επίσημη ιστοσελίδα της Football League και σε εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας για την ομαδική ασφάλιση των ποδοσφαιριστών για το Πρωτάθλημα 2016-2017.

4) Η κλήρωση του Πρωταθλήματος 2016-2017 θα πραγματοποιηθεί στις 02/09/2016.

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας με την ΕΠΟ, την Super League αλλά και άλλους θεσμούς του επαγγελματικού αθλητισμού».