Βαθμολογία

Ρούνεϊ: «Να αποδείξω ότι αξίζω να είμαι εδώ»

Δυσκολεύει η «μόνιμη παραμονή» του Ρούνεϊ στην ενδεκάδα της Μάντσετσερ Γιουνάϊτεντ, στα παιχνίδια της προσεχής σεζόν των «κόκκινων διαβόλων».

Ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του στο πρόσφατο Euro και αυτό δε θα αφήσει αδιάφορο τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος είπε πως πλέον ο Γουέϊν δε θα αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου, όπως είχε συνηθίσει επί εποχές Φαν Χάαλ αλλά και ως αμυντικός μέσος, όπως τον χρησιμοποιούσε ο Χόνγκσον στο Euro.

Αυτήν την στιγμή ο Ρούνεϊ θα έχει να αντιμετωπίσει τις καινούριες προσθήκες των Ιμπραΐμοβιτς και Μικχιταριάν, καθώς και τους Μαρσιάλ και Ράσφορντ.

«Νομίζω πως πάντα νιώθεις την πίεση όταν παίζεις για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.Είναι ένας από τους μεγαλύτερους  αν όχι ο μεγαλύτερος, συλλόγους και είναι μεγάλη ευχαρίστηση να παίζω εδώ.» είπε ο Ρούνεϊ.

«Αισθάνεσαι πως πρέπει κάθε χρόνο να βελτιώνεσαι γιατί είναι όνειρο να παίζεις εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν, η έλευση του Μουρίνιο είναι μία μεγάλη προσθήκη για εμάς και όλοι είμαστε πολύ χαρούμενοι» συμπλήρωσε ο αρχηγός των τριών λιονταριών.

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ