Βαθμολογία

Eνθουσιασμός με 400 οπαδούς στα Τρίκαλα

Υπό την παρουσία 400 οπαδών πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση των Τρικάλων, την Τρίτη (19/7), εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Δώδεκα νεοαποκτηθέντες, μεταξύ των οποίων και ο Ντενίζ Μπαϊκαρά, καταχειροκροτήθηκαν από τους φιλάθλους στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Το «παρών» στον αγιασμό, που τελέστηκε πριν από την προπόνηση, έδωσαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου, ο μεγαλομέτοχος Χρήστος Γιαλιάς και ο πρόεδρος Γιώργος Γιαλιάς.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Τρίκαλα: «Με τις πατρικές ευχές του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου τελέστηκε το απόγευμα της Τρίτης ο Αγιασμός στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΟ Τρίκαλα.

Με ευλάβεια ο μεγαλομέτοχος Χρήστος Γιαλιάς και η σύζυγος του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Γιαλιάς, το διοικητικό συμβούλιο, το προπονητικό τιμ, οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι παρακολούθησαν την τέλεση του Αγιασμού.

Στο τέλος ο Ποιμενάρχης ράντισε τους παίκτες, ενώ φίλησαν και τον Τίμιο Σταυρό. Ενώ τους ευχήθηκε «καλό αγώνα» και να έχουν την ευλογία του Αγίου Νέστορα, που είναι ο προστάτης των αθλητών.

Ενώ τους θύμισε ότι και ο ίδιος είναι πιστός φίλος της ομάδας, αφού ως Πρωτοσύγκελος είχε δώσει το πρώτο… σουτ της χρονιάς και την επόμενη ο ίδιος έγινε Δεσπότης, αλλά και η ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα πήρε τον δρόμο των μεγάλων επιτυχιών. Το παρών στο δημοτικό στάδιο έδωσε και ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου και πολλά μέλη του δημοτικού συμβουλίου».