Βαθμολογία

Ψώνισε από Ατρόμητο ο Ιωνικός

Στον Ιωνικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σπύρος Παπασπύρος για τον οποίο είχε παρθεί η απόφαση στον Ατρόμητο να δοθεί εκ νέου δανεικός, αφού δεν θα έπαιρνε παιχνίδια. Ο 20χρονος πέρυσι ήταν στον Αχαρναϊκό, αλλά εκεί δεν κατάφερε να παίξει, κάτι που τόσο ο ίδιος όσο και οι Περιστεριώτες ελπίζουν ότι θα αλλάξει με τη μεταγραφή του στον Ιωνικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Νίκαιας: «Την φανέλα με το αστέρι θα φοράει για τον επόμενο χρόνο ο ταλαντούχος μέσος Σπύρος Παπασπύρος καθώς η Διοικούσα Επιτροπή του Ιωνικού συμφώνησε με τον Ατρόμητο Αθηνών για τον δανεισμό του.

Ο Παπασπύρος είναι γεννημένος το 1996 και έχει ύψος 1.82m, αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής και θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα της ομάδας του Περιστερίου.

Ήταν από τους διακριθέντες στο προηγούμενο πέρασμά του από την ομάδα του Ιωνικού -και πάλι ως δανεικός- την σεζόν 2013-14 όπου υπήρξε συμπαίκτης με τους Σιμιτσή, Νικολακόπουλο και Κατσαβριά γεγονός που δημιουργεί μια ομοιογένεια στο χώρο του κέντρου».