Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Βαλλιανό ο ΟΦΗ

Μεταγραφών συνέχεια για τον ΟΦΗ, ο οποίος ολοκλήρωσε και τυπικά την απόκτηση του Βασίλη Βαλλιανού την Τρίτη (19/7) με τον παίκτη να υπογράφει στους Κρητικούς.

Ο 28χρονος αριστερός μπακ είχε έρθει σε συμφωνία με την ομάδα του Ηρακλείου εδώ και λίγες μέρες, οι εκκρεμότητες που υπήρχαν διευθετήθηκαν και θα φορά τα ασπρόμαυρα έτσι για την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Παίκτης του ΟΦΗ είναι και επίσημα ο Βασίλης Βαλλιάνος.

Ο 28χρονος αριστερός μπακ υπέγραψε την Τρίτη (19/7) το πρωί το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ για ένα χρόνο και εντάχθηκε και τυπικά στο ρόστερ του ΟΦΗ.

Ποιός είναι

Ο Βασίλης Βαλλιάνος αγωνίστηκε τα τελευταία δυο χρόνια στην Α' Κύπρου, όπου είχε 60 συμμετοχές σε δυο χρόνια. Ενώ έχει συνεργαστεί με ο Νίκο Νιόπλια ξανά στο παρελθόν, καθώς ήταν μέλος της Εθνικής U-19, όταν σε αυτήν ήταν προπονητής ο σημερινός προπονητής του ΟΦΗ.

Ο Βασίλης Βαλλιάνος γεννήθηκε στις 11/9/1988. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Κ20 της ΑΕΚ.

Έπαιξε ακόμη στην Παναχαική (Β' και Γ' Εθνική).

Έπαιξε στην Σαν Πάουλι και την Λούμπεν (Γερμανία), τον ΑΟΧανιά (Football league) και την Ένωση Παραλιμνίου στην Κύπρο».

Στη συνέχεια ο παίκτης δήλωσε: «Ήρθα για να παίξω στην Σούπερ Λίγκα με τον ΟΦΗ, που είναι μεγάλη ομάδα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με έφεραν σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ. Είναι τιμή για μένα, που θα παίξω σε μια τόσο ιστορική ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος. Είδα το φανταστικό αθλητικό κέντρο και τις συνθήκες που υπάρχουν στην ομάδα. Εχω έρθει σε ένα μεγάλο σύλλογο και θα δώσω τα πάντα για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύθηκαν».