Βαθμολογία

Διπλό χτύπημα η Θήβα

Με ταχύτητα κινείται τις τελευταίες ημέρες η Θήβα προκειμένου να συμπληρώσει το ρόστερ της για την επόμενη σεζόν και ήδη είναι διψήφιος ο αριθμών των αποκτημάτων της. Τη Δευτέρα (18/7) ολοκληρώθηκαν άλλες δύο μεταγραφές, με τους Βοιωτούς να κάνουν δικούς τους τόσο τον Κώστα Σπανό όσο και τον Θανάση Τσατσαρώνη, ενισχύοντας έτσι και την επίθεση αλλά και την άμυνά τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Χαλκιδαίου φορ: «Το Δ.Σ. του Α.Ο. Θήβα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 26χρονο επιθετικό Κωνσταντίνο Σπανό. Ο Κωνσταντίνος πέρσι αγωνιζόταν στον Α.Ο. Χαλκίδας ενώ έχει φορέσει και την φανέλα του Παναργειακού όπου σε 17 συμμετοχές είχε 15 γκολ ενώ έχει αγωνιστεί στον Ηρακλή Ψαχνών, Πανηλειακό, ΠΑΕ Επισκοπής Ρεθύμνου, Αιολικός Μυτιλήνης, Α.Ο. Λουκισίων, Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου, ΠΑΟ Χαλκίδας. Σίγουρα πρόκειται για έναν έμπειρο φορ με παρουσίες σε FOOTBALL LEAGUE καθώς και στην Γ' Εθνική. Κώστα καλωσόρισες στην οικογένεια του Α.Ο. ΘΗΒΑ και σου ευχόμαστε πολλά γκολ!».

Στη συνέχεια ακολούθησε η ανακοίνωση για τον Τσατσαρώνη: «Για 3η φορά στον Α.Ο. Θήβα ο 27χρονος αμυντικός Θανάσης Τσατσαρώνης από τον Α.Ο. Χαλκις. Έχει αγωνιστεί σε Βύζαντα Μεγάρων, Δάφνη Ερυθρών, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από την Αναγέννηση Σχηματαρίου».