Βαθμολογία

Λύση συνεργασίας με τον Γεώργιο Κακαράτζα

Σε ανακοίνωση «προχώρησε» το διοικητικό συμβούλιο του Φαλανιακού Φαλάνης, σχετικά με τη λύση της συνεργασίας της ομάδας με τον προπονητή των ακαδημιών κ. Κακαράτζα Γεώργιο.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. Φαλανιακού Φαλάνης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή των ακαδημιών κ. Κακαράτζα Γεώργιο, τον ευχαριστεί για την πενταετή προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες.

Επίσης, στο Δ.Σ. του συλλόγου θα συμμετέχουν από φέτος δύο νέα μέλη, οι επιχειρηματίες Γκόγκος Βαγγέλης και Παπαδόπουλος Δημήτριος.

Η προετοιμασία της ομάδας ξεκινάει την Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016 και ώρα 18:30 στο γήπεδο της Φαλάνης. Άμεσος συνεργάτης του προπονητή μας Φεραίου Γιαννακού και υπεύθυνος της Ακαδημίας για την νέα χρονιά αναλαμβάνει ο νεαρός και φιλόδοξος προπονητής Μαλαμάς Μιχάλης κάτοχος διπλώματος ΟΥΕΦΑ Β με συνεργάτες τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, για ακόμα μία χρονιά, Αλεξανδρή Δημήτριο και Ιγγλέζο Ιωάννη.

Ανακοινώνεται επίσης, η ανανέωση της συνεργασίας για ακόμη μία χρονιά με τον αρχηγό και βασικό στέλεχος της ομάδας Βαρσάμη Νίκο, τον νεαρό αμυντικό Σουλιώτη Σωτήρη και τον εξελίξιμο επιθετικό Αλατά Ιωάννη.
 
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. Φαλανιακού