Βαθμολογία

Στην ΑΣΑ ο Καλλιβωκάς

Τη μία ανακοίνωση μετά την άλλη εκδίδει τις τελευταίες μέρες η Αναγέννηση Καρδίτσας στελεχώνοντας γρήγορα το ρόστερ της τόσο με ανανεώσεις παικτών όσο και με μεταγραφές.

Τη Δευτέρα (18/7) οι Θεσσαλοί ενημέρωσαν πως κράτησαν έναν ακόμη παίκτη από το περσινό ρόστερ, τον Περικλή Γεωργαντζά, ενώ έκαναν δικό τους και τον Γιάννη Καλλιβωκά, ο οποίος αγωνιζόταν στη Ζάκυνθο. Πέρυσι ο 24χρονος είχε μία συμμετοχή λόγω ρήξης πρόσθιου χιαστού, αλλά την προηγούμενη χρονιά το κοντέρ έγραψε 27 αγώνες και δύο γκολ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Μια ακόμη προσθήκη πραγματοποίησε η Αναγέννηση που απέκτησε τον Γιάννη Καλλιβωκά που αγωνιζόταν στη Ζάκυνθο. Ο 24χρονος αμυντικός προστίθεται έτσι στο δυναμικό της ομάδας μας και ενισχύει την αμυντική γραμμή ακόμη περισσότερο.

Πρόκειται για την τρίτη προσθήκη στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο αφού προηγήθηκαν αυτές του Πρίφτη και του Μυριώτη. Επίσης ανανέωσε τη συνεργασία με την ομάδα μας και ο νεαρός Καρδιτσιώτης τερματοφύλακας Περικλής Γεωργαντζάς. Η προσπάθεια για τη θωράκιση του ρόστερ για τη νέα περίοδο συνεχίζεται».