Βαθμολογία

Στο Καϊμακτσαλάν ο Εργοτέλης

Αποφασισμένοι να επιστρέψουν αρχικά στις επαγγελματικές κατηγορίες και στη συνέχεια στη Σούπερ Λίγκα είναι στον Εργοτέλη και αυτός είναι ο στόχος που έχουν θέσει κάνοντας και ανάλογες κινήσεις έως τώρα.

Ο σχεδιασμός τρέχει γρήγορα και οι Κρητικοί αποφάσισαν και το πού θα γίνει η προετοιμασία. Το βασικό στάδιο θα είναι από τις 31 Ιουλίου έως τις 13 Αυγούστου στο Καϊμακτσαλάν, όπως ανακοινώθηκε.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Συνεχίζονται εντατικά οι ενέργειες της διοίκησης του Συλλόγου για το "χτίσιμο" του νέου Εργοτέλη σε επαγγελματικά πρότυπα, τόσο σε αγωνιστικό όσο κι οργανωτικό επίπεδο, με τελικό στόχο την επιστροφή κι εδραίωση της ποδοσφαιρικής ομάδας στη Super League.

Στα πλαίσια αυτού του σχεδιασμού, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της 1ης ομάδας θα πραγματοποιηθεί στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο του νομού Πέλλας από 31 Ιουλίου έως 13 Αυγούστου.

Το παραδοσιακό αυτό χωριό βρίσκεται σε υψόμετρο 1.200 μέτρων στους πρόποδες του όρους Καϊμακτσαλάν. Η αποστολή της ομάδας μας θα καταλύσει στο ξενοδοχείο Lithos Hotel Spa και οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο-προπονητήριο που βρίσκεται δίπλα στο ξενοδοχείο».