Βαθμολογία

Έκλεισε τον Φουρτάδο ο Παναιγιάλειος!

Πέρα από τη διατήρηση ενός σημαντικού μέρους από τον περσινό βασικό κορμό, ο Παναιγιάλειος πέτυχε μια σπουδαία μεταγραφή - επιστροφή! Και αυτό διότι ο Χοσέ Εμίλιο Φουρτάδο ετοιμάζει τις βαλίτσες του ξανά για το Αίγιο.

Ο 33χρονος επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι τα βρήκε σε όλα με τους «μελανόλευκους», σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr και μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένονται και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Η απόκτηση του Φουρτάδο θα τονώσει τη γραμμή κρούσης της αυθεντικής «μαύρης θύελλας» με δεδομένο ότι πέρσι ήταν ο δεύτερος σκόρερ της Β’ Εθνικής και πρώτος κανονιέρης του Πανσερραϊκού με 13 γκολ σε 25 ματς.

Υπενθυμίζεται ότι ο Φουρτάδο ήταν στον Παναιγιάλειο και στο δεύτερο μισό της σεζόν 2014-15, όπου είχε σκοράρει 8 φορές σε 17 συμμετοχές. Οι «μελανόλευκοι», πάντως, δεν θέλουν να μείνουν μόνο στον Φουρτάδο και επιδιώκουν να ενδυναμώσουν ακόμα περισσότερο την επίθεση τους. Έτσι εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις. Ανάμεσα σε αυτές είναι και ο Χρήστος Τζιώρας, αλλά και ο Στέλιος Κρητικός, οι οποίοι έχουν κοινό χαρακτηριστικό ότι προέρχονται από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Φυσικά από τους δύο πρώην «κυανόλευκους» θα προχωρήσει (εάν και εφόσον) μόνο η περίπτωση του ενός.

Στο ιδιοκτησιακό μέτωπο, οι ανακοινώσεις για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου από τον αθηναίο επιχειρηματία Θοδωρή Αποστολόπουλου υπολογίζονται να γίνουν πιθανότατα την Τετάρτη, ενώ θέμα χρόνου είναι και η επισημοποίηση της έναρξης της συνεργασίας με τον Ηλία Φυντάνη, ο οποίος θα είναι ο νέος τεχνικός ηγέτης του Παναιγιάλειου.