Βαθμολογία

Νωρίτερα η πρώτη της Νίκης Βόλου

Νωρίτερα απ' ό,τι αρχικά αναμενόταν θα ξεκινήσει τελικά το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με τη σέντρα να προγραμματίζεται για τις 11 Σεπτεμβρίου. Έτσι ήταν λογικό να αλλάξει λίγο και ο σχεδιασμός των ομάδων.

Η Νίκη Βόλου αποφάσισε να πάει κατά δύο μέρες νωρίτερα την επίσημη πρώτη της. Αυτή είχε οριστεί για τις 3 Αυγούστου και τελικά θα γίνει την 1η του ίδιου μήνα στις 19.00 στο «Π. Μαγουλάς». Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Δευτέρα 1-8-2016 όλοι ΘΑ είμαστε εκεί!

Ανακοινώνεται από τον πρόεδρο και την Δ.Ε ότι μετά την ανακοίνωση έναρξης πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής στις 11-9-2016, η πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδος μας θα γίνει την 1η Αυγούστου στις 19:00. Θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός και η παρουσίαση της ομάδος σε μια ζεστή εκδήλωση στο Γήπεδο μας Π.Μαγουλάς».

Τέλος, με τον δικό του τρόπο αποχαιρέτησε τη Νίκη ο Φίλιππος Σκοπελίτης, ο οποίος έγραψε στο facebook: «Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον υπέροχο κόσμο της Νίκης για την αγάπη του και την στήριξη του! Πάντα θα μας ενώνει κάτι ξεχωριστό!».