Βαθμολογία

Ενδιαφέρεται για Μαχρέζ η Άρσεναλ

Υπήρξε αναμφίβολα ένα από τα βασικά «γρανάζια», της «καλοδουλεμένης» μηχανής του Ρανιέρι.

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ, αναδείχθηκε πρώτος φέτος με την ομάδα του στο πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα στον κόσμο. Η εν λόγω επιτυχία πιστώνεται ξεχωριστά σε αυτόν καθώς μαζί με τον Τζέιμι Βάρντι, έκαναν «πράγματα και θαύματα» όσον αφορά το σκοράρισμα της Λέστερ.

Σύμφωνα με τον Αγγλικό τύπο λοιπόν, ο Μάχρεζ βρίσκεται ήδη προς αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του.

Το ρεπορτάζ λέει πως ο Αλγερινός έχει ακόμα 3 χρόνια συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Αγγλίας με απολαβές κοντά στα 35.000 λίρες την εβδομάδα, ενώ οι «αλεπούδες» είναι διατεθειμένοι να αυξήσουν τις απολαβές του στις 80.000 λίρες τη βδομάδα.

Ωστόσο Άρσεναλ, Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκονται στο κυνήγι του διεθνή Αλγερινού, ο οποίος τη περσινή σεζόν είχε 17 γκολ και 11 ασίστ ενώ ήταν ο πρώτος Αλγερινός ποδοσφαιριστής που κατέκτησε την Πρέμιερ Λίγκ.

Για την Άρσεναλ πάντως η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή τέτοιου διαμετρήματος θα αποτελέσει σίγουρα ένα πολύ μεγάλο ατού για τον Βενγκέρ και μία ακόμα σημαντική λύση γαι το δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής του. Ένας  γρήγορος, τεχνίτης και πάνω από ολα δουλευταράς παίκτης που θα μπορέσει να βοηθήσει τους «κανονιέριδες» να πετύχουν τους στόχους τους.

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ