Βαθμολογία

Κουσκουνάς: «Όλα θα εξαρτηθούν από εμάς»

Πολύ καλή ήταν η παρουσία των Τρικάλων στην επιστροφή τους στη Β' Εθνική, αλλά αυτό δεν αρκούσε για να έρθει η δεύτερη στη σειρά άνοδος, αφού έμειναν τρίτα πίσω από ΑΕΛ και Κέρκυρα.

Ωστόσο, υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία στους Θεσσαλούς πως φέτος θα είναι η χρονιά τους και αυτό δήλωσε και ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος για τη σεζόν που μας πέρασε, Νίκος Κουσκουνάς μιλώντας στη «Λέσχη 97,6» . Αναλυτικά όσα είπε:

«Προσωπικά για εμένα ήταν μια καλή χρονιά, αφού κατάφερα να βγω πρώτος σκόρερ της κατηγορίας. Για κάποιες λεπτομέρειες δεν κατάφερε η ομάδα να πάρει το εισιτήριο για την Σούπερ Λίγκα. Πιστεύω ότι όλα αυτά θα βελτιωθούν και φέτος θα είναι η χρονιά μας. Αυτό το πιστεύω απόλυτα, ότι όλα θα εξαρτηθούν από τη δική μας παρουσία».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην εικόνα της B' Εθνικής: «Βλέπουμε ότι οι περισσότερες ομάδες έχουν πολλά προβλήματα. Εδώ στα Τρίκαλα εμείς είμαστε τυχεροί, αφού ο Χρήστος Γιαλιάς έχει φροντίσει να μην υπάρχουν προβλήματα σε οικονομικό επίπεδο και δεν είναι τυχαίο ότι όλοι οι παίκτες θέλουν να έρθουν στον ΑΟΤ!».

Στο τέλος αναφέρθηκε και στους φιλάθλους: «Το έχω πει και κατά την διάρκεια της σεζόν. Οι φίλαθλοι μας έχουν βοηθήσει στα μέγιστα και μάλιστα υπήρχαν αγώνες που με την βοήθεια τους φτάσαμε στη νίκη. Θεωρώ δεδομένο ότι η βοήθεια τους θα είναι και τη νέα αγωνιστική μεγάλη».