Βαθμολογία

Στο πλευρό του Εργοτέλη ο Παπουτσάκης

Οι όποιες αντιρρήσεις υπήρχαν ξεπεράστηκαν με την πάροδο του χρόνου και η οικογένεια Παπουτσάκη ενημέρωσε πως θα στηρίξει τη νέα προσπάθεια που κάνει η ομάδα για να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα, επικυρώθηκε η συμφωνία ανάμεσα στον Ερασιτέχνη και την οικογένεια για την εκκαθάριση της ΠΑΕ Εργοτέλης. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ με χαρά ανακοινώνει την επικύρωση της συμφωνίας με την Οικογένεια Παπουτσάκη για την εκκαθάριση της ΠΑΕ Εργοτέλης.

4 μήνες μετά την τελευταία γενική συνέλευση της ΠΑΕ και την άστοχη απόφαση του μεγαλομετόχου, η οποία δίχασε τον Εργοτέλη και κόντεψε να αποτελέσει "ταφόπλακα" για τον Σύλλογο, κάτι που τελικά απεφεύχθη κυρίως χάρη στην τεράστια πολυμέτωπη προσπάθεια της νέας διοίκησης, ο Εργοτέλης πλέον προχωράει ΕΝΩΜΕΝΟΣ.

Ξεκινάμε ΜΑΖΙ, Ερασιτέχνης και μεγαλομέτοχος, να κερδίσουμε το σημαντικό χαμένο έδαφος και να ολοκληρώσουμε την εκκαθάριση της ΠΑΕ όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ώστε να μπορέσουμε του χρόνου τέτοιο καιρό να δημιουργήσουμε την νέα ΠΑΕ Εργοτέλης. Μια ΠΑΕ που δεν θα έχει καμιά σχέση με την προηγούμενη, μια ΠΑΕ όπως την ονειρεύονται οι φίλαθλοι της ομάδας, μια ΠΑΕ όπως την οραματίστηκε ο αείμνηστος Απόστολος Παπουτσάκης.

ΥΓ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους έγκριτους νομικούς Μάνο Παπαντωνάκη, Αντρέα Δημητρέλο, Γιάννη Μπροκαλάκη και Δημήτρη Φιλιππάκη για την πολύ σημαντική συμβολή τους στην επίτευξη αυτής της συμφωνίας».

Από εκεί και πέρα, την Παρασκευή (15/7) συναντήθηκε με τον Γιώργο Βρέντζο ο Τάσος Καντούτσης, ο οποίος υπέγραψε το συμφωνητικό συνεργασίας και ολοκληρώθηκε έτσι η μεταγραφή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Συναντήθηκε σήμερα στην Αθήνα με τον Πρόεδρο του ΓΣ Εργοτέλης, Γιώργο Βρέντζο, το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας Τάσος Καντούτσης, ο οποίος υπέγραψε το συμφωνητικό συνεργασίας».