Βαθμολογία

Αναγέννηση Καρδίτσας:«Δεν υπήρξε η παραμικρή ενόχληση...»

Στην έκδοση ανακοίνωσης, όπου και ξεκαθαρίζει ότι δεν υπήρξε καμία απόκριση στο κάλεσμα του Βασίλη Μπούρμπου, ο οποίος συνεχίζει μόνος του και την νέα σεζόν, προέβη η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όπως έγινε αντιληπτό απο την δραστηριότητα που αναπτύσσει η ομάδα μας τελευταία (αδειοδότηση, παραστάσεις στα συμβούλια της football league, διευθέτηση όλων των ζητημάτων, πρόσληψη προπονητή, ανανεώσεις παικτών, οργάνωση ακαδημιών, αναβάθμιση προπονητηρίου κλπ, κλπ) η Αναγέννηση θα συνεχίσει την διαδρομή της και τη νέα αγωνιστική περίοδο και θα προσπαθήσει για άλλη μια χρονιά να εκπροσωπήσει την Καρδίτσα στο προσκήνιο του Ελληνικού ποδοσφαίρου με τον καλύτερο τρόπο, όπως επιτυχώς πράττει τα τελευταία χρόνια…

Όλο αυτό το διάστημα απο την στιγμή που ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα (με μία ακόμη πρωτοφανή για τη σύγχρονη ιστορία της ομάδας επιτυχία), ο πρόεδρος της ομάδας μας Βασίλης Μπούρμπος περίμενε την εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Είτε για την συμμετοχή στα διοικητικά, είτε για την ανάληψη εξολοκλήρου των ηνίων.

Δεν υπήρξε η παραμικρή ενόχληση…

Παρά τις πάμπολλες αναλύσεις, τοποθετήσεις, επικρίσεις, συμβουλές που καταγράφηκαν την ώρα της “μάχης” μεσούσης του πρωταθλήματος, στην κρίσιμη ώρα, τότε δηλαδή που μπαίνουν τα θεμέλια για την πορεία ενός συλλόγου, άκρα του τάφου σιωπή…

Επίσης γίνεται γνωστό ότι ο πρόεδρός μας προέβη σε μια σειρά απο κινήσεις για την ενίσχυση της διοίκησης της ομάδας οι οποίες όμως δεν κατέληξαν σε αποτέλεσμα, αφού επίσης δεν καταγράφηκε σοβαρό και ουσιαστικό ενδιαφέρον.

Παρά το γεγονός ότι η Αναγέννηση αυτή τη στιγμή διατηρεί μια εξαιρετική (σε σχέση με την γενικότερη κατάσταση στο ποδόσφαιρο) εικόνα, παρά το ότι έχει κάνει τεράστια άλματα προόδου, πρωτοφανή, για την ιστορία της τα τελευταία πέντε χρόνια.

Δυο δρόμοι, λοιπόν, υπήρξαν για τον επικεφαλής της προσπάθειας.

Να αποχωρήσει αδιαφορώντας για την “επόμενη μέρα” ή να συνεχίσει στα ηνία με αίσθημα ευθύνης να στηρίζει αυτό το εκπληκτικό – στα επαγγελματικά ποδοσφαιρικά δρώμενα της χώρας – εγχείρημα.

Μετά απο μεγάλη σκέψη, επέλεξε την δεύτερη οδό, την πιό δύσκολη…

Μάλιστα σε όλο το χρονικό διάστημα που προηγήθηκε δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να εργάζεται για όλα τα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία της ομάδας ώστε οι τυχόν ενδιαφερόμενοι να τα βρούν έτοιμα…

Η Αναγέννηση, λοιπόν, θα προσπαθήσει σκληρά για άλλη μια φορά έχοντας στα ηνία της για πέμπτη συνεχόμενη περίοδο τον Βασίλη Μπούρμπο.

Κι όσο μεγαλύτερη θα είναι η δυναμική που θα αναπτυχθεί απο τον κόσμο της, τόσο περισσότερο θα θωρακιστεί για τη νέα εποχή που ανοίγεται μπροστά της…

Θυμίζουμε ότι η ομάδα μας έχει ήδη καταφέρει αυτό που δεν κατάφερε ποτέ απο καταβολής των συμμετοχών της στη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία…

Το αν θα έχει ακόμη καλύτερη συνέχεια εξαρτάται απο αυτούς που την αγαπούν και θα σταθούν δίπλα της….

Καλούμε λοιπόν, όλη την Αναγεννησιώτικη κοινότητα να στηρίξει την κρυστάλλινη προσπάθεια η οποία έχει δώσει τα διαπιστευτήριά της όλα αυτά τα χρόνια, με αποφασιστικότητα και διάθεση συμμετοχής.

Με τα εισιτήρια διαρκείας που θα κυκλοφορήσουν σε λίγες ημέρες, με την παγιωμένη διαδικασία εγγραφής μελών, με το χορηγικό πρόγραμμα, με τη φυσική παρουσία των φιλάθλων στους αγώνες.

Για όλη τη δραστηριότητα που θ’ αναπτυχθεί θα υπάρχει οπως πάντα αναλυτική και εμπεριστατωμένη ενημέρωση.»

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ