Βαθμολογία

«Δεν κάθομαι πάγκο για τον Μινιολέ...»

Από τη «θητεία» του στη Λίβερπουλ, έχεις να θυμάσαι εκείνο το πέναλτι που απέκρουσε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι που πήρε θέση κάτω από τα δοκάρια με τη φανέλα των «κόκκινων».

Η Στόουκ δεν έκανε ποτέ το 1-1 στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν 2013/14 στο Άνφιλντ και ο Μινιολέ καταχειροκροτήθηκε όσο λίγοι. Από εκεί και πέρα όμως, έχεις πραγματικά ελάχιστους καλούς λόγους για να επαναφέρεις τον Βέλγο γκλοκίπερ στη μνήμη σου.

Εξού και η εμφάνιση του Λόρις Κάριους στο «προσκήνιο» για την ομάδα του «λιμανιού».

Κόστισε στη Λίβερπουλ περίπου 5 εκ. λίρες για να τον φέρει από την Μάιντς αλλά ο Γερμανός κίπερ δεν έχει καμία διάθεση να είναι το νούμερο δύο στα γκολπόστ των κόκκινων, πίσω από τον Μινιολέ.

Είναι τόσο αποφασισμένος για να γίνει το νούμερο ένα της Λίβερπουλ που αρνήθηκε ακόμα και την πρόταση της Γερμανίας για την εκπροσώπηση στους Ολυμπιακούς αγώνες της Βραζιλίας.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας των κόκκινων εκμυστηρεύθηκε: « Μίλησα με τον μάνατζερ μου και αποφασίσαμε πως δεν θα είχε κανένα όφελος να πάω στη Βραζιλία διότι έτσι θα έχανα τους δύο πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος» για να συνεχίσει λέγοντας: « πρώτα μίλησα με τον Κλοπ και μετά με τον Γερμανό εκλέκτορα και προφανώς με ήθελε στην ομάδα του, αλλά για μένα προτεραιότητα είναι η Λίβερπουλ και είναι σημαντικό να είμαι διαθέσιμος στην αρχή της σεζόν».

Ο Κάριους πήγε στο Λίβερπουλ το φετινό καλοκαίρι και έχει κλιθεί 6 φορές για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ