Βαθμολογία

Κλοπ:«Να ρωτήσουμε τον Άλεν τι θέλει...»

Ζήτημα περί αποχώρησης ή όχι του Τζο Άλεν υπάρχει στο «στρατόπεδο» της Λίβερπουλ. Ο μέσος των «κόκκινων» διατηρεί συμβόλαιο με την ομάδα για ακόμη ένα χρόνο και πλέον στην «επιφάνεια» υπάρχει η σκέψη για το αν τελικά θα παραμείνει ή αν θα φύγει στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Μπορεί να μείνει άλλον ένα χρόνο στη Λίβερπουλ αλλά μετά να αποχωρίσει ως ελεύθερος. Η ομάδα του λιμανιού τότε δεν θα έχει κανένα οικονομικό όφελος από τον παίκτη.

Βεβαίως η αξία του εν λόγω ποδοσφαιριστή έχει γνωρίσει άνοδο, εξαιτίας των πολύ καλών εμφανίσεων που είχε πραγματοποιήσει στο Euro της Γαλλίας.

Ο Άλεν ήταν ένα από τα βασικά «γρανάζια» της εκπληκτικής ομάδας του Κόουλμαν, φτάνοντας με την ομάδα της Ουαλίας στους ημιτελικούς της διοργάνωσης. Μοίρασε μία ασίστ ενώ κατά μέσο όρο είχε τρία κλεψίματα ανά αγώνα και τις περισσότερες πάσες από κάθε άλλον συμπαίκτη του (201).

Ο Κλοπ σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε πει: «Θα βρούμε μία λύση, ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα» για να συνεχίσει, «προφανώς ο Άλεν είναι ένας καλός παίκτης, ποτέ δεν υπήρχε αμφιβολία περί τούτου. Πρέπει να πάρουμε αποφάσεις και να βρούμε λύσεις, να μιλήσουμε με τον παίκτη και να τον ρωτήσουμε τι θέλει».

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ