Βαθμολογία

«Χρυσάφι» για Μανωλά προσφέρουν Άρσεναλ και Τσέλσι

«Ανοιχτό» παραμένει το θέμα της ανανέωσης του Κώστα Μανωλά στη Ρόμα, σύμφωνα και με το σημερινό (14/07) δημοσίευμα της η Gazzetta dello Sport.

Χθες στην Ιταλία γράφτηκε ότι οι «Τζιαλορόσι» προσφέρουν 2 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο στον Έλληνα διεθνή στόπερ για να ανανεώσει, ωστόσο η πλευρά του παίκτη φαίνεται πως θέλει να διαπραγματευτεί ένα καλύτερο deal.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport το μέλλον του Κώστα Μανωλά ίσως παραμείνει σε τεντωμένο σκοινί μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, όταν και θα έχει οριστικοποιηθεί αν η Ρόμα συμμετέχει τη νέα σεζόν στους ομίλους του Champions League.

Οι Ρωμαίοι πάντως όλο το προηγούμενο διάστημα δεν φαίνονταν διατεθειμένοι να τον πουλήσουν φέτος το καλοκαίρι καθώς το 50% των χρημάτων βάσει ειδικού όρου μεταπώλησης θα καταλήξει στον Ολυμπιακό.

Την ίδια στιγμή η μεγάλη ιταλική εφημερίδα αναφέρει πως Τσέλσι και Άρσεναλ παραμένουν «ζεστές» για την απόκτησή του προσφέροντας συμβόλαιο 4 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο στον Έλληνα στόπερ.

Ένα συμβόλαιο δηλαδή πολύ προσοδοφόρο και με πολύ καλύτερους όρους από το 1,5 εκατ. ευρώ που λαμβάνει τη δεδομένη στιγμή από τους Ρωμαίους.

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ