Βαθμολογία

Πρώτη συγκέντρωση στα Τρίκαλα

Η σεζόν αρχίζει για τα Τρίκαλα... Την πρώτη τους συνάντηση είχαν την Τετάρτη (13/7) οι παίκτες του ΑΟΤ, για τους οποίους οι διακοπές τελείωσαν, καθώς άρχισαν οι ιατρικές εξετάσεις. Οι Θεσσαλοί είναι ίσως η μοναδική ομάδα στη Β' Εθνική που έχει ολοκληρώσει το ρόστερ της και η πρώτη που ξεκινά προετοιμασία παρόλο που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα πότε θα έχουμε σέντρα στη Β' Εθνική.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ το πρωί της Τετάρτης έδωσαν το «πρώτο» ραντεβού της σεζόν για… ιατρικούς λόγους! Όπως ήταν προγραμματισμένο υπό την φροντίδα του γενικού αρχηγού Ζήση Κατσαντώνη άρχισαν να περνάνε ανά γκρουπ από τους ιατρούς για τις καθιερωμένες εξετάσεις. Η αρχή έγινε από τις μικροβιολογικές στο ιατρείου "ΑIMOANΑΛΥΣΙΣ" του ιατρού Βιοπαθολόγου – Μικροβιολόγου κ. Θεόδωρο Χήρα.

Ενώ στην συνέχεια έγιναν οι καρδιολογικές εξετάσεις στο ιατρείο του ιατρού Καρδιολόγου κ. Θωμά Καλτσά. Ο ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ ευχαριστεί και δημόσια τους δυο Ιατρούς για την άριστη συνεργασία τους με την ομάδα».