Βαθμολογία

Στον αέρα η προετοιμασία του Αγροτικού Αστέρα

Την προκήρυξη της Β' Εθνικής έλαβαν στα χέρια τους και οι άνθρωποι του Αγροτικού Αστέρα και προβληματίστηκαν, όπως ήταν λογικό, με την κατάσταση που επικρατεί. Το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα δεν είναι ξεκάθαρο και αυτό δεν βοηθά.

Έτσι η προγραμματισμένη για τις 18 Ιουλίου πρώτη της ομάδας αναμένεται να πάει πιο πίσω. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό ακριβώς πότε θα γίνει, αλλά αυτό που λένε στον Εύοσμο είναι πως δεν θέλουν να ξεκινήσουν πολύ νωρίς και τελικά η ομάδα να καεί.

Το πρόβλημα, βέβαια, είναι ότι σταδιακά θα ξεκινήσουν τα εργομετρικά. Κάποιοι παίκτες έχουν πάρει οδηγία να κάνουν νωρίτερα από τους υπόλοιπους με πρώτο τον Τάι και έτσι τις επόμενες μέρες θα περάσουν από αυτή τη διαδικασία...

Από εκεί και πέρα, ένας ακόμη παίκτης που προτάθηκε είναι ο Μποκάρ Τζούμο, ο οποίος έπαιζε στην Ίντερ Λειψίας. Η περίπτωσή του 22χρονου εξετάζεται , όπως και άλλες, από τον Κώστα Γεωργιάδη και τους συνεργάτες του. Εξτρέμ δεδομένα θα αποκτηθεί ανεξάρτητα από την περίπτωση του Πάτο, αλλά δεν αναμένεται να είναι στις μεταγραφές που θα τελειώσουν σύντομα.

a-sports.gr