Βαθμολογία

«Σε αυτόν τον αλήτη, θα του πάρω και το σπίτι»

Ο Αλέξης Κούγιας με προσωπική του δήλωση στη mikriliga.com περνάει στην… επίθεση για το μαϊμού υπόμνημα και προειδοποιεί! Το υπόμνημα που έκανε… βόλτα τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων όλων των εμπλεκομένων.

Αρχικά η ΠΑΕ Πανελευσινιακός το χαρακτήρισε ανύπαρκτο, απολύοντας τον νομικό της σύμβουλο Γιώργο Παναγόπουλο, ενώ στη mikriliga.com μίλησε και ο Αλέξης Κούγιας το όνομα του οποίου αναφέρεται. Ο έγκριτος νομικός ήταν λάβρος και απόλυτος, κάνοντας λόγο για αλήτες με τους οποίους θα είναι αμείλικτος, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι θα τους… ξεσπιτώσει!

Όσον αφορά τον Γιώργο Λαμπρόπουλο τον χαρακτήρισε «παιδί» του και ουδέποτε θα έπαιρνε χρήματα από αυτόν ή την οικογένεια του για νομική τους υπόθεση. Αναλυτικά η δήλωση που έκανε στη mikriliga.com o έγκριτος νομικός και «ισχυρός» άνδρας της ΑΕΛ:

«Είμαι αγανακτισμένος διότι πληροφορήθηκα ότι σε ένα υπόμνημα που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και αφορά την υπερασπιστική γραμμή της ΠΑΕ Πανελευσινιακός στην υπόθεση της δωροδοκίας του ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής, Γιώργου Λαμπρόπουλου και της ΠΑΕ Παναχαϊκή, υπάρχει αναφορά στο πρόσωπο μου.

Σε αυτόν τον αλήτη που το έγραψε και σε αυτούς τους αλήτες που εκπροσωπεί θα τους πάρω και τα σπίτια. Ο Γιώργος Λαμπρόπουλος είναι σαν παιδί μου από την πρώτη μέρα που πάτησα το πόδι μου στην Πάτρα και θα ήταν το λιγότερο απανθρωπιά να εισπράξω από αυτόν έστω και ένα ευρώ για την οποιαδήποτε νομική υπόθεση του ίδιου ή της οικογενείας του».