Βαθμολογία

Κομεσίδης: «Η καλύτερη επιλογή ο ΟΦΗ»

Σίγουρος ότι έκανε την καλύτερη επιλογή, αποφασίζοντας να συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ δήλωσε ο Δημήτρης Κομεσίδης στην επίσημη σελίδα του συλλόγου την Τετάρτη (13/7). Παράλληλα αναφέρθηκε στους στόχους του με την Κρητική ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο παίκτης αναμένεται τις επόμενες μέρες στο Ηράκλειο και την Δευτέρα (18/7) θα βρίσκεται στην πρώτη συγκέντρωση του ΟΦΗ.

Ο Κομεσίδης δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συμφώνησα με τον ΟΦΗ. Είναι ιστορική ομάδα. Θεωρώ ότι θα κάνουμε κάτι πολύ καλό. Εχουμε ένα αξιόλογο προπονητή, όπως είναι ο Νίκος Νιόπλιας, με ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο ΟΦΗ έχει κόσμο και δυναμική, θα τον έχουμε δίπλα μας, τον χρειαζόμαστε στην προσπάθεια που θα κάνουμε. Πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά. Ηκατηγορία είναι δύσκολη. Ομως έχει σημασία, η ομάδα με τι στόχους ξεκινάει και τι θέλει να κάνει. Ο ΟΦΗ θα είναι στους πρωταγωνιστές. Είναι μια κατηγορία που θέλει προσοχή. Πρέπει απο την αρχή να επικεντρωθούμε στο στόχο. Παίζω και στις δυο θέσεις. Η απόφαση για το που θα παίζω, ανήκει στον προπονητή. Εγώ θα προσπαθήσω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, όπου και αν με επιλέγει ο προπονητής».