Βαθμολογία

«Ευχαριστώ για την τιμή να είμαι αρχηγός της ομάδας»

Την αποχώρηση του από τον Απόλλων Καλαμαριάς, έκανε γνωστή με ανάρτηση του, σε λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Δημήτρης Μπουλγκουρίδης. Συνάμα, μέσω αυτής φρόντισε να ευχαριστήσει τους συμπαίκτες του για την τιμή που του έκαναν να γίνει αρχηγός του Απόλλων Καλαμαριάς, αλλά και όλους αυτούς με τους οποίους συνεργάστηκε.
 
Αναλυτικά η ανάρτηση του:
 
«Μετά από μια ακόμη χρονιά με έντονα συναισθήματα ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω για τρίτη φορά τον σύλλογο που έχει κερδίσει ένα μεγάλο κομμάτι της καρδιάς μου αν όχι το μεγαλύτερο. Η χρονιά για τον Απόλλων βγήκε τουλάχιστον με αξιοπρέπεια και μας επιτρέπει να αποχωρήσουμε με το κεφάλι ψηλά. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους συνεργάστηκαν φέτος τεχνικό team και διοίκηση ποδοσφαίρου και ερασιτέχνη αλλά ακόμα πιο πολύ θέλω να ευχαριστήσω έναν έναν ξεχωριστά όλους τους συμπαίκτες μου για όλα αυτά που περάσαμε και καταφέραμε μαζί και μου έκαναν την τιμή να είμαι αρχηγός αυτού του ιστορικού συλλόγου.»
Μετά τιμής Μπουλγκουρίδης Δημήτριος.
Υ.Γ.Εύχομαι και ελπίζω αυτοί που έχουν ανέλαβαν τις τύχες της ομάδας να ανταποκριθούν στα όνειρα και τις φιλοδοξίες όλων των Απολλωνιστών.

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ