Βαθμολογία

Τελευταία ζαριά με Γκότοβο

Μπορεί η περίπτωσή του αρχικά να έμοιαζε απλή, όμως, τελικά έχει τραβήξει αρκετά. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Γκότοβο, ο οποίος εξακολουθεί να είναι η πρώτη επιλογή του Αγροτικού Αστέρα για τη θέση του στόπερ.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο έγινε μία τελευταία προσπάθεια με νέα βελτιωμένη πρόταση προς τον παίκτη και αναμένεται η απάντησή του. Στον Εύοσμο αναφέρουν ότι εντός της Δευτέρας (11/7) θα έχει τελειώσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο η συγκεκριμένη υπόθεση, αφού έχουν καθυστερήσει περισσότερο απ' όσο θα ήθελαν για τον κεντρικό αμυντικό.

Από εκεί και πέρα, όλα δείχνουν ότι σύντομα θα κλείσει ο Βασίλης Βιτλής. Ο 23χρονος έμεινε ελεύθερος από τη Δόξα Δράμας και πρόθεσή του εξ αρχής ήταν να πάει στη Θεσσαλονίκη για προσωπικούς λόγους.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι στην τελική ευθεία και εκτός απροόπτου θα έχουν αίσια κατάληξη με τον Βιτλή να αποκτάται πρακτικά για να δίνει ανάσες στον Νίκο Μπουτζίκο.

Τέλος, στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Τάι προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Αγροτικό Αστέρα. Τη Δευτέρα (11/7) θα υποβληθεί σε εξετάσεις και τα αποτελέσματά τους θα κρίνουν το αν θα πέσουν οι υπογραφές. Οι «σταχυοφόροι» δεν ανησυχούν για όσα θα δείξει ο ιατρικός έλεγχος, αλλά θέλουν να διαπιστώσουν τον βαθμό ετοιμότητάς του. Αν όλα πάνε καλά, τότε την Τρίτη (12/7) πιθανότατα θα τελειώσει και αυτή η μεταγραφή.

a-sports.gr