Βαθμολογία

Δεν ξεχνά τα Χανιά ο Παγώνης

Ο πρώην αρχηγός του ΑΟΧ, Τάσος Παγώνης, δεν κατάφερε να δώσει το παρών στην εκδήλωση που πραγματοποίησαν το Σάββατο (9/7) οι οργανωμένοι φίλοι του ΑΟ Χανιά.  Το βραβείο του παρέλαβε τελικά ο Γραμματέας του Ερασιτέχνη, Δημήτρης Βιριράκης, ο οποίος είχε γραπτή επιστολή από τον παίκτη που ανέφερε πόσο αγαπά την ομάδα.

Η επιστολή του παίκτη αναφέρει τα εξής: «Ευχαριστώ τον Σύνδεσμο «Blue Boys» μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την ύψιστη αυτήν τιμή που με κάνει. Μπορεί να μην μπόρεσα να παρευρεθώ στη σημερινή (σ.σ. χθεσινή) εκδήλωση όμως η ψυχή μου βρίσκεται εκεί ανάμεσά σας. Είναι ο μεγαλύτερος έπαινος για έναν αθλητή να αναγνωρίζονται οι προσπάθειές του, πόσο μάλλον όταν αυτό γίνεται από αγνούς και ανιδιοτελείς ανθρώπους.

Αυτά τα τρία χρόνια έδωσα τα πάντα για αυτήν την ομάδα, είναι όμως πολύ λίγο μπροστά στην αναγνώριση και τους φίλους που έκανα. Εύχομαι ολόψυχα οι «Blue Boys» να συνεχίσουν το τίμιο έργο τους και με τον παλμό τους να δίνουν ζωντάνια στην ΑΟΧΑΡΑ. Το δεύτερό μου σπίτι θα είναι για πάντα τα Χανιά.

Εις το επανιδείν

Μετά τιμής,

Τάσος Παγώνης»