Βαθμολογία

Διπλό «χτύπημα» η Ρόδος

Με τη φανέλα της Ρόδου θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν οι Θεόφιλος Κουρούπης και Γιώργος Κουμέντος, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο (9/7). Η ανακοίνωση για τον 26χρονο αναφέρει: «Ο ΑΣ Ρόδος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Θεόφιλο Κουρούπη.

Είναι 26 ετών, αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται στην αμυντική γραμμή. Προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Πιερικός. Του ευχόμαστε καλή συνεργασία αλλά και για τη σημερινή του ονομαστική εορτή».

Ο Γιώργος Κουμέντος, από την πλευρά του, δήλωσε στην τοπική ιστοσελίδα news12.gr: «Τι να πω. Νιώθω πολύ χαρούμενος. Νιώθω ότι επιστρέφω στην οικογένεια μου. Στην ομάδα που ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά. Ήμουν στη Ρόδο από 5 χρονών και έκλεισα μια δεκαετία στα τμήματα Υποδομών, το παιδικό και το εφηβικό πριν πάω στους Ιππότες.

Στη συνέχεια έπαιξα και πάλι με τη Ρόδο στην Α΄ Κατηγορία και αμέσως μετά έφυγα για σπουδές. Ήθελα πως και πώς να γυρίσω στην ομάδα αυτή. Είναι μέσα στην καρδιά μου. Είμαι αποφασισμένος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα στη Γ’ Εθνική».