Βαθμολογία

Κόουλμαν:«Το Μουντιάλ του 2018 θα είναι το τελευταίο μου»

Να παραμείνει στον πάγκο της Ουαλίας μέχρι το 2018 επιθυμεί ο τεχνικός των «δράκων», Κρις Κόουλμαν. Μάλιστα, όπως ο ίδιος επισημαίνει κάτι τέτοιο πρόκειται να συμβεί, είτε η ομάδα του προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας είτε όχι.
Η πορεία του στο φετινό Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γαλλίας ήταν αξιοθαύμαστη. Ο «δρόμος» προς τα ημιτελικά της διοργάνωσης δεν ήταν «στρωμένος με ροδοπέταλα» για τον Μπέιλ και την παρέα του, οι οποίοι εκτός από ποδοσφαιρικό εγωϊσμό, πραγματοποίησαν εμφανίσεις που θα μείνουν αξέχαστες, με αποκορύφωμα την ανατροπή επί του Βελγίου.
Υπενθυμίζουμε, πως ο 46χρονος μάνατζερ, Κόουλμαν, βρίσκεται στον πάγκο των Ουαλών από τον Ιανουάριο του 2012.
Αυτό όμως δεν τον εμποδίζει να δηλώνει πως έξι χρόνια στον πάγκο μιας ομάδας είναι πάρα πολλά. ''Το Μουντιάλ του 2018 θα είναι το τελευταίο μου στον πάγκο των δράκων. Αλλά δεν θα βιαστώ να βρω τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου.Έχουμε πολλά ακόμα που μπορούμε να κάνουμε με αυτή την ομάδα και θα τα δώσω όλα για να τα πετύχουμε στα γήπεδα της Ρωσίας''.
Το μόνο σίγουρο είναι πως ο κόουτς της Ουαλίας δεν θα δυσκολευτεί να βρει την επόμενη ομάδα του αφού οι μνηστήρες που ενδιαφέρονται είναι ήδη πολλοί ξεπληρώνοντας έτσι την εκπληκτική πορεία της Ουαλίας στο Euro 2016.

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ