Βαθμολογία

Για ακόμα έναν χρόνο ο Κώτσιος στον ΟΦΗ

Παίκτης του ΟΦΗ, θα συνεχίσει να είναι ο Ηλίας Κώτσιος.
Ο 39χρονος σέντερ μπακ αποδέχτηκε την πρόταση, που του κατέθεσε η διοίκηση, και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους «ασπρόμαυρους» και την νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ηλία Κώτσιος θα φοράει για μια ακόμη χρονιά τη φανέλα του ΟΦΗ.

Ο 39χρονος κεντρικός αμυντικός, «στυλοβάτης» της άμυνας του ΟΦΗ και απο τους βασικούς πρωταγωνιστές στην άνοδο της ομάδας στην Football league, θα συνεχίσει να προσφερει στην κρητική ομάδα, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα.

Ο Κώτσιος αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε απο την διοίκηση του ΟΦΗ και τις επόμενες μέρες θα υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.

«Ο Ηλίας θα είναι και του χρόνου στο ΟΦΗ μας. Πάμε δυνατά!» αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΦΗ για τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό.

Να σημειωθεί ότι, στον ΟΦΗ έχουν ανανεώσει και θα βρίσκονται στο ρόστερ της Football league οι Κώτσιος, Νάστος, Μπουρσέλης, Κοιλιάρας, Μπολάκης, Κιάσσος, Δερμιτζάκης, Φουκαράκης, Φαζός.

Ενώ έχουν αποκτηθεί στις μεταγραφές οι Μιλοσάβλιεφ, Μασάδο, Κομεσίδης, Μάνος, Ογκμποε.

«Η προσπάθεια ενίσχυσης του ΟΦΗ συνεχίζεται με ανανεώσεις και μεταγραφές, με στόχο την δημιουργία μιας δυνατής ομάδας στο πρωτάθλημα της Football league. Ο κόσμος του ΟΦΗ να είναι σίγουρος ότι θα γίνει αυτό που πρέπει».»

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ