Βαθμολογία

Πληρώνει ΑΕΛ και ΕΠΟ ο Απόλλων Σμύρνης!

Το πήγε μέχρι τέλους ο Απόλλων Σμύρνης για το -6 από τον αγώνα με τον Πανελευσινιακό, αλλά όπως αναμενόταν δεν μπόρεσε να δικαιωθεί. Το μεγάλο κάζο που είχε γίνει επί της ουσίας πριν λίγους μήνες με την παράνομη χρησιμοποίηση έκτου ξένου ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο τρόπο για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», η οποία καλείται να πληρώσει και τα δικαστικά έξοδα.

Αναλυτικά η απόφαση που βγήκε την Πέμπτη (7/7): «Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε την παρακάτω απόφαση:

-Με την υπ’ αριθμ. 102 /2016 απόφαση δικάζει ερήμην της "ΠΑΕ Α.Ο ΚΑΣΣΙΟΠΗ" και αντιμωλία των λοιπών διαδίκων. Απορρίπτει ως απαράδεκτη την κρινόμενη προσφυγή κατά της "ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΑΙΚΟΣ" 1931. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την από 21.06.2016 με αριθμ. πρωτ. 18457/22.06.2016 προσφυγή της "ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Γ.Σ" κατά της υπ’ αριθμ. 60/2016 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο. καθό μέρος στρέφεται κατά της δεύτερης και τρίτης καθών η προσφυγή "ΠΑΕ ΑΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ" και "ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ". Διατάσσει την κατάπτωση του παραβόλου υπέρ της Ε.Π.Ο. Καταδικάζει την προσφεύγουσα στα δικαστικά έξοδα της διαδικασίας ποσού τετρακοσίων πενήντα (450) ευρώ εκ των οποίων ποσό τριακοσίων (300) ευρώ υπέρ της καθής η προσφυγή "ΠΑΕ ΑΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ" και ποσό εκατό πενήντα (150) ευρώ υπέρ της Ε.Π.Ο.».