Βαθμολογία

Ο συμπαίκτης και το εναλλακτικό πλάνο

Από μέρα σε μέρα αναμένονται εξελίξεις στην Αναγέννηση Καρδίτσας με τους ανθρώπους της ομάδας να περιμένουν τον Βασίλη Μπούρμπο να τους ενημερώσει για την τελική του απόφαση.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΣΑ συνεχίζει για λίγο ακόμα τις επαφές του με ανθρώπους από τον κύκλο του προκειμένου να διαπιστωθεί αν μπορεί να υπάρξει... συμπαίκτης ή έστω κάποιος που θα στηρίζει σταθερά με ένα σημαντικό ποσό. Υπάρχει μία διάθεση να βοηθήσουν κάποιοι, αλλά αυτό θα πρέπει να φανεί έμπρακτα.

Το εναλλακτικό πλάνο έχει ήδη βγει. «Ο Μπούρμπος δεν θα αφήσει την ομάδα να χαθεί, όπως δεν το έκανε και μέχρι τώρα» λένε στην Καρδίτσα και τονίζουν ότι αν δεν υπάρξει και πάλι βοήθεια, τότε η ομάδα θα κινηθεί με αυτά που έχει.

Το μπάτζετ θα είναι στενό, αλλά έσοδα θα βρεθούν από τα διαρκείας, τα οποία παρεμπιπτόντως θα κυκλοφορήσουν την επόμενη εβδομάδα, και τις χορηγίες που θα δώσουν κάποιες επιχειρήσεις από την πόλη.

«Είναι πολλοί οι παίκτες που έχουν πει στον πρόεδρο ότι θα παραμείνουν και έχουν συμφωνήσει προφορικά μαζί του» αναφέρεται στην περίπτωση που μπει σε εφαρμογή το δεύτερο σενάριο, ενώ μόλις ξεκαθαρίσει οριστικά ο δρόμος που θα πάρει η Αναγέννηση, θα τελειώσει και του προπονητή. Ο Γιάννης Μάγγος είναι μία περίπτωση που παίζει δυνατά.

a-sports.gr