Βαθμολογία

Υπέγραψε ο Αργυρίου

Παίκτης του Αγροτικού Αστέρα είναι πλέον ο Ανέστης Αργυρίου, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσφέρθηκε και έκλεισε έτσι η θέση για το δεξί άκρο της άμυνας.

Με αυτή την προσθήκη οι Θεσσαλονικείς έφτασαν τις πέντε, αφού υπενθυμίζεται πως Μενεγκούσο, Μπουτζίκος και Γκέσιος έχουν ήδη υπογράψει, ενώ πρακτικά παίκτης του Αγροτικού θεωρείται και ο Τεγούσης για τον οποίο απομένουν απλώς τα τυπικά.

Από εκεί και πέρα, σχεδόν όλοι έχουν αποχωρήσει από το περσινό ρόστερ πέραν του Γιακουμή, του Βαφέα και του Τσεμπερίδη. Του Βοσνιάδη έχει μείνει ανοιχτό με τον ίδιο προς το παρόν να μην έχει δώσει την τελική του απάντηση στην πρόταση που του έχει γίνει, ενώ υπάρχει περίπτωση να ανανεώσει άλλος ένας.

Ο λόγος για τον Καραμπά, ο οποίος έδειξε φέτος αρκετά καλά δείγματα γραφής. Υπάρχει ικανοποίηση στους «σταχυοφόρους» με όσα είδαν, ο ίδιος είναι πολύ μικρός με σημαντικά περιθώρια βελτίωσης και έτσι δεν αποκλείεται τελικά να μείνει. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή προέχει το να κλείσουν άλλα θέματα.

a-sports.gr