Βαθμολογία

Προχωρά με την εκκαθάριση ο Εργοτέλης

Προς λύση δείχνει να οδεύει το θέμα της εκκαθάρισης για τον Εργοτέλη. Οι «κιτρινόμαυροι» με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη (6/7) ενημέρωσαν ότι την Τρίτη (5/7) υπήρξε συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο του συλλόγου Γιώργο Βρέντζο και τον πρώην μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Δημήτρη Παπουτσάκη με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα.

Μάλιστα ευχαρίστησαν την οικογένεια Παπουτσάκη για την αλλαγή στη στάση της, σημειώνοντας πως «χαιρόμαστε που, έστω και καθυστερημένα κι αναγκαστικά, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ φαίνεται να κατάλαβε όχι μόνο ότι η λύση κι εκκαθάριση της εταιρείας είναι η μοναδική νόμιμη οδός, αλλά κι ότι η πλήρης συνεργασία με τον ΓΣ αποτελεί μονόδρομο για το σεβασμό της μνήμης του Απόστολου Παπουτσάκη και της πολύ μεγάλης προσφοράς του στον Εργοτέλη».

Όπως έγινε γνωστό, αποφασίστηκε να γίνει μία κοινή προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση, με τους Δημήτρη Παπουτσάκη και Γιάννη Δασκαλάκη να ορίζονται ως εκκαθαριστές. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πραγματοποιήθηκε χτες συνάντηση του Προέδρου του ΓΣ Εργοτέλης, Γιώργου Βρέντζου, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Εργοτέλης, Δημήτρη Παπουτσάκη, παρουσία των νομικών συμβούλων των δύο πλευρών, με θέμα την εκκαθάριση της ΠΑΕ μετά την απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης για λύση και θέση της εταιρείας σε εκκαθάριση.

Κατά τη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, αποφασίστηκε η από κοινού προσπάθεια για την άμεση έναρξη και κατά το δυνατόν σύντομη ολοκλήρωση της εκκαθάρισης της ΠΑΕ. Συμφωνήθηκε δε να οριστούν εκκαθαριστές οι Δημήτρης  Παπουτσάκης και Γιάννης Δασκαλάκης. Η συμφωνία αναμένεται να επισημοποιηθεί εντός των προσεχών ημερών, κατόπιν επαφών των νομικών επιτελείων των δύο πλευρών. 

Ο ΓΣ Εργοτέλης εκφράζει την ικανοποίηση του για την αλλαγή στάσης της Οικογένειας Παπουτσάκη κι ελπίζει ότι είναι ειλικρινής κι αμετάκλητη. Χαιρόμαστε που, έστω και καθυστερημένα κι αναγκαστικά, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ φαίνεται να κατάλαβε όχι μόνο ότι η λύση κι εκκαθάριση της εταιρείας είναι η μοναδική νόμιμη οδός, αλλά κι ότι η πλήρης συνεργασία με τον ΓΣ αποτελεί μονόδρομο για το σεβασμό της μνήμης του Απόστολου Παπουτσάκη και της πολύ μεγάλης προσφοράς του στον Εργοτέλη».