Βαθμολογία

Άρον άρον επικύρωση της βαθμολογίας!

Η Football League θέλει να κλείσει το θέα της επικύρωσης την Παρασκευή, παρά τις εκκρεμοδικείες που υπάρχουν για τα ύποπτα παιχνίδια! Τρέχουν (μετά από καιρό) οι εξελίξεις στη Football League, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως υπάρχει σχέδιο προσπέρασης των σοβαρών δικαστικών υποθέσεων που αφορούν τους χειραγωγημένους αγώνες από την ίδια την διοργανώτρια, η οποία ξαφνικά θέλει έως την Παρασκευή να επικυρώσει την βαθμολογία της φετινής σεζόν.

Πηγές αναφέρουν πως σε νέο συμβούλιο θα γίνει την Παρασκευή (08/07, 13:00), η διοργανώτρια θα προχωρήσει στην επικύρωση της βαθμολογίας (έχουν επικυρωθεί μόνο οι θέσεις 1-4 και 17-18), εάν και εφόσον μέχρι τότε έχουν βγει οι αποφάσεις για τις υποθέσεις που εκκρεμούν.

Στα θέματα ημερήσιας διάταξης πλην της επικύρωσης είναι το Εγγυητικό Ταμείο, το οποίο θα μπει σε εφαρμογή από φέτος και αποτελεί προϋπόθεση για τη διαδικασία αδειοδότησης, ενώ θα προκηρυχθούν και εκλογές έως τις 15 Ιουλίου. Υποψήφιος θα είναι ο Στέλιος Σφακιανάκης και θα έχει αντίπαλο τον Σπύρο Καλογιάννη.

Αυτό που τίθεται σαν ερώτημα, είναι το πως μπορούν να έχουν τελεσιδικήσει έως την Παρασκευή οι δικαστικές εκκρεμότητες για να πάρει απόφαση η διοργανώτρια να επικυρώσει την βαθμολογία. Πρόσθετες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει σχέδιο για να παρακαμφθεί η Επιτροπή Δεοντολογίας και να επικυρωθεί η βαθμολογία, καθώς η συγκεκριμένη Επιτροπή δεν εντάσσεται στον ΚΑΠ!