Βαθμολογία

Κρέμασε τα παπούτσια του ο Πίτσος, συνεχίζει στον ΟΦΗ

Τη μεγάλη απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του πήρε ο Μηνάς Πίτσος στα 36 του. Ωστόσο ο πολύπειρος –παλαίμαχος πλέον – άσος δεν θα απομακρυνθεί από τα γήπεδα, αφού συμφώνησε να παραμείνει στην οικογένεια του ΟΦΗ, με τη φανέλα του οποίου και έβαλε τέλος στην ποδοσφαιρική καριέρα του, ως τεχνικός διευθυντής στην Κ19 του συλλόγου.

Ο Πίτσος, ο οποίος πέρασε στο παρελθόν από Παναιθηναϊκό και Εργοτέλη, θα έχει άμεση συνεργασία με τον Βασίλη Πλεσίτη, προπονητή της Κ19 για την οργάνωση της δεύτερης ομάδας του συλλόγου εν όψει του νέου πρωταθλήματος.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ τόνισε: «Είχα στο μυαλό μου να σταματήσω. Είχα πεί ότι θα παίζω μέχρι να μπορώ να σταθώ καλά. Πιστεύω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για αυτό. Συνδιάζεται αυτό, με μια πολύ καλή στιγμή της ομάδας, κάτι που ήθελα και εγώ. Ηθελα να μείνω στο ποδόσφαιρο. Απο τις υποδομές του ΟΦΗ ξεκίνησα και είναι ένα πόστο που με ενδιαφέρει, για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε και να αξιοποιήσουμε παιδιά του ΟΦΗ. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΟΦΗ για την εμπιστοσύνη και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο».

Από την πλευρά του ο Βασίλης Πλεσίτης σημείωσε: «Δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο συνεργάτη και τόσο καλό παιδί. Είναι δημιούργημα της ομάδας του ΟΦΗ, απο τις υποδομές και έχει την ικανότητα να σταδιοδρομήσει και πάνω σε αυτό το κομμάτι, μετά την μεγαλη καριέρα που έκανε ως ποδοσφαιριστής. Πιστεύω ότι θα έχουμε άριστη συνεργασία».